| Bu güne kadar kac kisiyle ciktiniz? | |
|
+22SuceKmr<3 [SaRı ŞeKeRiM] [ErEnİmO] cemrelfin enbüyükerenfanı {-d0m L0v3r-} cemre_tugce UçaN SüPürqE-jİ askImyasemin CemreBilge CeMReKoLiq 'Pink CuRse' yoshy_eda hepsi_1688 |ShUmİPaT-BuRciN| esra cemrem PrnsS_ ir'M~CK ERENMANYAX YoSh_DeNiS Seném..* NesLiy.x3* 26 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
[SaRı ŞeKeRiM] Hepsi Sevér
Mesaj Sayısı : 48 Yaş : 31 Nerdensin? : kayıp şehirler ülkesinden=) Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 31/07/07
| Konu: Geri: Bu güne kadar kac kisiyle ciktiniz? Salı Ağus. 07, 2007 12:55 pm | |
| HiÇ KiMsEyLe çIkMaDıM ÇıKmAkTa iStEmİoRuMmMm | |
|
| |
SuceKmr<3 Grafiker
Mesaj Sayısı : 237 Yaş : 30 Nerdensin? : Sanane..! Hobilerin : CEMRE En sefdiğin hepsi kızı ? : Ölümüne CEMRE Hangi Takım?? : Gs =) Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 08/08/07
| Konu: Geri: Bu güne kadar kac kisiyle ciktiniz? Çarş. Ağus. 08, 2007 8:28 pm | |
| | |
|
| |
GüLücüqPRenseSs Hepsi Sevér
Mesaj Sayısı : 24 Yaş : 27 En sefdiğin hepsi kızı ? : Cemrem ve Yoshym Ruh Halin : Hangi Takım?? : FB Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 28/07/07
| Konu: Geri: Bu güne kadar kac kisiyle ciktiniz? Perş. Ağus. 09, 2007 7:12 pm | |
| okulun tüm erkekleri peşimdedir(bundan çok bıkıorm sabah akşam yanımdalarr:() kimseyi sevmemmm | |
|
| |
ERENMANYAX Isınıyor
Mesaj Sayısı : 204 Nerdensin? : EREN'İM İLE BERABER MUM IŞIĞINDAKİ YEMEKTENN:D Hobilerin : ERENNNNN En sefdiğin hepsi kızı ? : bu da sorulurmu tabikide ERENNNNNNNNNNNNNNNNNNN(MMMM) Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 26/07/07
| Konu: Geri: Bu güne kadar kac kisiyle ciktiniz? Cuma Ağus. 10, 2007 10:46 am | |
| sonuçta bence bu yaşta çok önemli bişi değil | |
|
| |
ayc Webmaster
Mesaj Sayısı : 362 Yaş : 29 Nerdensin? : her yerden.. Hobilerin : eren eren vs. En sefdiğin hepsi kızı ? : Eren Eren Eren Eren Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
Büyü Gücü Büyü Gücü: (0/0)
| Konu: Geri: Bu güne kadar kac kisiyle ciktiniz? Cuma Ağus. 10, 2007 10:52 am | |
| bn mi??
çıktım çıktım ama iht.diil bnce o kdr cok
suana kdR 2 erkeqle cıktım ve 2 siylede ayRıLdım..ßiraz DEli doLıu OLduqum için .. aßLam bnm cok kişiyle çıkıoduu ama artıq son oLdu 2 sene once bşLian asq evLiLiqLe sonLanıo:D:D
15 ausTos zuha D: | |
|
| |
DiloSsS Hepsi Sevér
Mesaj Sayısı : 41 Nerdensin? : ÇiKoLaTaLı KeK'im'in YaNıNDaN Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 27/07/07
| Konu: Geri: Bu güne kadar kac kisiyle ciktiniz? C.tesi Ağus. 11, 2007 2:42 pm | |
| 3 kişi çıkma teklif etti ilkiyle çktım 1.5uıl sürdü ayrıldık şmidi boşum | |
|
| |
ayc Webmaster
Mesaj Sayısı : 362 Yaş : 29 Nerdensin? : her yerden.. Hobilerin : eren eren vs. En sefdiğin hepsi kızı ? : Eren Eren Eren Eren Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
| |
| |
NesLiy.x3* Webmaster
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 30 Nerdensin? : Vanessa\'mın kalbinden (A) Hobilerin : dans etmek,sarki söylemek... En sefdiğin hepsi kızı ? : Yasemin Hangi Takım?? : Beşiktaş Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: Bu güne kadar kac kisiyle ciktiniz? Ptsi Ağus. 13, 2007 2:31 pm | |
| | |
|
| |
ayc Webmaster
| Konu: Geri: Bu güne kadar kac kisiyle ciktiniz? Ptsi Ağus. 13, 2007 3:28 pm | |
| | |
|
| |
*YaseminMerve*[YM] Hepsi İçin Ölén
Mesaj Sayısı : 156 Nerdensin? : Nie?..Kahve içmee mi geLion?? Hobilerin : Sanane demek isterdm ama ztn dedim... En sefdiğin hepsi kızı ? : *_*ÖlÜmÜnE YaSeMiNİm** Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 10/08/07
| Konu: Geri: Bu güne kadar kac kisiyle ciktiniz? Salı Ağus. 14, 2007 4:04 pm | |
| 0 gereq duymadm ama birinin sni beğenmesi harika bişii:DD | |
|
| |
ir'M~CK Webmaster
Mesaj Sayısı : 225 Yaş : 29 Hangi Takım?? : Gs..Varmı Ötesi ?! Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 25/07/07
| |
| |
YoSh_DeNiS Özel Üye
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 29 Nerdensin? : İzmir\\\'deyim Hangi Takım?? : Bjk Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: Geri: Bu güne kadar kac kisiyle ciktiniz? C.tesi Ağus. 18, 2007 2:20 pm | |
| - UçaN SüPürqE-jİ demiş ki:
- yosh_denis demiş ki:
- 0 kişiyle
inanın bu güne kadar hiç öle bi ihtiyaç duymadım bu günden snrada duycağımı sanmıyorum cnm senin kendi düşüncen ama bu bir gerekçe diğildir ki çıkıcağın kişi senin sevdiğin kişidir ve ona ihtiyaç duymazsın ki sevgi duyarsın ben bir kişiyle çıktım oda 2 hafta sürdü bn bi erkeye sevgide ihtiyaçta duycağımı sanmıorum snuçta bnm düşüncem | |
|
| |
NesLiy.x3* Webmaster
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 30 Nerdensin? : Vanessa\'mın kalbinden (A) Hobilerin : dans etmek,sarki söylemek... En sefdiğin hepsi kızı ? : Yasemin Hangi Takım?? : Beşiktaş Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: Bu güne kadar kac kisiyle ciktiniz? Paz Ağus. 19, 2007 6:19 pm | |
| | |
|
| |
| Bu güne kadar kac kisiyle ciktiniz? | |
|