Mesaj Sayısı : 362 Yaş : 29 Nerdensin? : her yerden.. Hobilerin : eren eren vs. En sefdiğin hepsi kızı ? : Eren Eren Eren Eren Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
bir hackeri çok sevdim o beni hiç sevmiyor şifremi ona verdim artık qeri vermiyor klavyem mousem bağlanmış çaresizim adminim bu msni sen verdin benden almak istiyor (bir kuLunu çok sevdim)
...
msn imi çaldın biliyorum çok ipnesin biliyorum bende seni hackliyorum biraz sabreeet o geceler geçmez bensiz titretiyorsun sessiz sessiz msn deyim ama virüssüz biraz sabreet (o şimdi asker)
...
kaderimde bu da mı vardı msnimi başkalarıyla göreceksem eğer bozulsun mönitör görmeyeyim bir daha yaaar msnim nerde ya şifreyi ver ya da log out olma bilirsin msnsiz ben hiç yaşayamamki (ölürüm hasretinlee)
esra cemrem Moderatör
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 32 Nerdensin? : cemre Hobilerin : cemre En sefdiğin hepsi kızı ? : cemre Hangi Takım?? : galatasaray Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 28/07/07
Konu: Geri: hacker sarkıları Perş. Ağus. 09, 2007 9:18 am
saol cnm
SuceKmr<3 Grafiker
Mesaj Sayısı : 237 Yaş : 30 Nerdensin? : Sanane..! Hobilerin : CEMRE En sefdiğin hepsi kızı ? : Ölümüne CEMRE Hangi Takım?? : Gs =) Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 08/08/07
Konu: Geri: hacker sarkıları Perş. Ağus. 09, 2007 11:07 am
hehhe cok güzel
CemrejJ Isınıyor
Mesaj Sayısı : 268 Yaş : 30 Nerdensin? : istanbul Hobilerin : yüzme En sefdiğin hepsi kızı ? : cemre Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 11/08/07
Mesaj Sayısı : 156 Nerdensin? : Nie?..Kahve içmee mi geLion?? Hobilerin : Sanane demek isterdm ama ztn dedim... En sefdiğin hepsi kızı ? : *_*ÖlÜmÜnE YaSeMiNİm** Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 10/08/07
kaderimde bu da mı vardı msnimi başkalarıyla göreceksem eğer bozulsun mönitör görmeyeyim bir daha yaaar msnim nerde ya şifreyi ver ya da log out olma bilirsin msnsiz ben hiç yaşayamamki (ölürüm hasretinlee)
bu sprmis!! saoL tatLım!
CeMReKoLiq Isınıyor
Mesaj Sayısı : 249 Yaş : 31 Nerdensin? : Cemrem Nerden İsterse Ordan(Adana) Hobilerin : Hepsi-Cemre ve Basketbol Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 29/07/07