нєρѕι ƒαη ¢ℓυв
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

нєρѕι ƒαη ¢ℓυв

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

CEM YILMAZ ŞAKALARI

+5
CemreBilge
cemre_tugce
Seném..*
|ShUmİPaT-BuRciN|
erenkoLik
9 posters
YazarMesaj
erenkoLik
Hepsi Sevér
Hepsi Sevér
erenkoLik

Ceza Puanı :
CEM YILMAZ ŞAKALARI Left_bar_bleue0 / 1000 / 100CEM YILMAZ ŞAKALARI Right_bar_bleue

CEM YILMAZ ŞAKALARI Empty
MesajKonu: CEM YILMAZ ŞAKALARI   CEM YILMAZ ŞAKALARI Icon_minitimePaz Tem. 29, 2007 11:25 am

"Geri vites" kavramım yoktu. Şoför, kolunu koltuğa atıp arkaya doğru bakınca araba otomatikman geri geri gidiyor zannederdim" İşte Cem Yılmaz'ın çocukluk anıları...

Ben çocukken çok salaktım. Edip Akbayram'ın ismini Edi zannederdim. Yani o, benim için "Edi Pakbayram" dı.

Ablama, "Nasıl olup da koca bir günü canın sıkılmadan evde oturarak geçiriyorsun?" demiştim. "Büyüyünce insanın canı sokakta oynamak istemez ki" cevabını vermişti. Uzunca bir süre büyüyüp büyümediğimi anlamak için kendime, "Canın sokakta oynamayı istiyor mu?" diye sormuştum.

Annem erkeğin cinsel organını "pipi" kadınınkini "kutu" olarak tanımlamıştı. O zamanlar TRT'de Cenk Koray'ın sunduğu "Tele Kutu" diye bir yarışma vardı. Yarışmacılar, "Hayır Cenk Bey. Ben kutumu açmak istiyorum" deyince koşarak odadan kaçardım.

Sabahları kalktığımda aklımın hala yerinde olup olmadığını anlamak için 2+2, 3+4 gibi toplama işlemleri yapardım. Sonuçlar doğru olunca da çok sevinirdim.

Dedemle parka gittiğimiz bir gün TRT'ciler çekim yapıyordu. Beni oynarken çektiler. Yayın günü bizim aile, jeneriğinde gözüktüğüm çocuk programını izlemek için televizyon başına geçti. Kendimi ekranda görünce, "Beni niye parkta unuttunuuuz?" diye gözyaşlarına boğulmuştum.

"Geri vites" kavramım yoktu. Şoför, kolunu koltuğa atıp arkaya doğru bakınca araba otomatikman geri geri gidiyor zannederdim.

Benden büyük kuzenlerim dondurmacıların dondurma külahlarının sivri kısmıyla kulaklarını karıştırdığını söylemişti. İnanmıştım. Hala da külahların sivri kısımlarını yemem. Çöpe atarım.

Babaannem bir gün gelirse sevdiğim dizilerin olmadığı bir gün gelsin istiyordum.

Abimle Karaoğlancılık oynardık. O Karaoğlan olurdu, beni de Bizans askeri yapardı. Sonra evire çevire döverdi. Çok mühim bir şey yaptığımı sandığım için canım yansa bile hiç sesimi çıkarmazdım. Laughing

haha ÖLÜMÜNE Eren İMMM FANNN :kalp: haha
|ShUmİPaT-BuRciN|
BANNED
BANNED
|ShUmİPaT-BuRciN|

Ceza Puanı :
CEM YILMAZ ŞAKALARI Left_bar_bleue0 / 1000 / 100CEM YILMAZ ŞAKALARI Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: CEM YILMAZ ŞAKALARI   CEM YILMAZ ŞAKALARI Icon_minitimePaz Tem. 29, 2007 11:45 am

eh idare eder saol.
erenkoLik
Hepsi Sevér
Hepsi Sevér
erenkoLik

Ceza Puanı :

MesajKonu: Geri: CEM YILMAZ ŞAKALARI   CEM YILMAZ ŞAKALARI Icon_minitimePaz Tem. 29, 2007 4:15 pm

ö.deil
Seném..*
Webmaster
Webmaster
Seném..*

Kadın Mesaj Sayısı : 401
Nerdensin? : gülçin cad. gülçin sokak. no gülçin saklandığı yer kalbim..
En sefdiğin hepsi kızı ? : GüLcHiNiM HaYaTıMıN aNlamı nefesim...!!
Hangi Takım?? : Fenerbahçe
Ceza Puanı :

MesajKonu: Geri: CEM YILMAZ ŞAKALARI   CEM YILMAZ ŞAKALARI Icon_minitimePaz Tem. 29, 2007 4:41 pm

saol
https://hepsinin8melegi.forumsactifs.net
erenkoLik
Hepsi Sevér
Hepsi Sevér
erenkoLik

Ceza Puanı :

MesajKonu: Geri: CEM YILMAZ ŞAKALARI   CEM YILMAZ ŞAKALARI Icon_minitimePtsi Tem. 30, 2007 12:47 pm

ö.deil cnm:)
cemre_tugce
Hepsi HayRanı
Hepsi HayRanı
cemre_tugce

Erkek Mesaj Sayısı : 91
Nerdensin? : cemremin kalbinin derinliklerindeyin
Hobilerin : gruphepsi,müzik,int.
Ceza Puanı :

MesajKonu: Geri: CEM YILMAZ ŞAKALARI   CEM YILMAZ ŞAKALARI Icon_minitimePtsi Tem. 30, 2007 1:06 pm

sğğll
http://www.hepsiciyizbiz.goodforum.net
CemreBilge
Isınıyor
Isınıyor
CemreBilge

Kadın Mesaj Sayısı : 237
En sefdiğin hepsi kızı ? : Cemreeee ! x3
Ruh Halin : CEM YILMAZ ŞAKALARI Yurekl10
Hangi Takım?? : Galatasaray ! (:
Ceza Puanı :

Büyü Gücü
Büyü Gücü:
CEM YILMAZ ŞAKALARI Left_bar_bleue0/0CEM YILMAZ ŞAKALARI Empty_bar_bleue  (0/0)

MesajKonu: Geri: CEM YILMAZ ŞAKALARI   CEM YILMAZ ŞAKALARI Icon_minitimePtsi Tem. 30, 2007 1:21 pm

bn coq beqendm cnm bnm coq saoL..!!
esra cemrem
Moderatör
Moderatör
esra cemrem

Kadın Mesaj Sayısı : 248
Nerdensin? : cemre
Hobilerin : cemre
En sefdiğin hepsi kızı ? : cemre
Hangi Takım?? : galatasaray
Ceza Puanı :

MesajKonu: Geri: CEM YILMAZ ŞAKALARI   CEM YILMAZ ŞAKALARI Icon_minitimePerş. Ağus. 09, 2007 9:16 am

saol cnm
SuceKmr<3
Grafiker
SuceKmr<3

Nerdensin? : Sanane..!
Hobilerin : CEMRE
En sefdiğin hepsi kızı ? : Ölümüne CEMRE
Hangi Takım?? : Gs =)
Hangi Hepsi Kızı? : CEM YILMAZ ŞAKALARI Avatar26sx5dt8ow6
Ceza Puanı :

MesajKonu: Geri: CEM YILMAZ ŞAKALARI   CEM YILMAZ ŞAKALARI Icon_minitimePerş. Ağus. 09, 2007 11:12 am

saoll zuhhhaaa hehhe chok komik
CemrejJ
Isınıyor
Isınıyor
CemrejJ

Kadın Mesaj Sayısı : 268
Nerdensin? : istanbul
Hobilerin : yüzme
En sefdiğin hepsi kızı ? : cemre
Ceza Puanı :

MesajKonu: Geri: CEM YILMAZ ŞAKALARI   CEM YILMAZ ŞAKALARI Icon_minitimeC.tesi Ağus. 11, 2007 2:18 pm

bnde chok beendm emeine sğlk cmn
http://cemrekemer.forumsactifs.net
[SaRı ŞeKeRiM]
Hepsi Sevér
Hepsi Sevér
[SaRı ŞeKeRiM]

Erkek Mesaj Sayısı : 48
Nerdensin? : kayıp şehirler ülkesinden=)
Ceza Puanı :

MesajKonu: Geri: CEM YILMAZ ŞAKALARI   CEM YILMAZ ŞAKALARI Icon_minitimePerş. Ağus. 30, 2007 7:45 pm

SAol=)

CEM YILMAZ ŞAKALARI
1 sayfadaki 1 sayfası