| şarkıya devam... | |
|
+11Seném..* gülçinkolik ERENMANYAX {-d0m L0v3r-} cemrelfin NesLiy.x3* ir'M~CK esra cemrem erenchi CemreBilge UçaN SüPürqE-jİ 15 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
UçaN SüPürqE-jİ Isınıyor
Mesaj Sayısı : 243 Yaş : 29 Nerdensin? : jeliboncudan :] Hobilerin : CeMre(m)'yi DüşüNmeK--YüzMek--GeZmEk-EğLenMek En sefdiğin hepsi kızı ? : CemRe[m] HaYatımIn AnlaMı Bi Bi Bi TaNem Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 29/07/07
| Konu: şarkıya devam... Salı Tem. 31, 2007 8:14 am | |
| alttaki üye verdiğim şarkının devamını yzdıktan sonra başka bir şarkı başlatıcak öyle öyle oyun devam edicek başlıyorum durdur yavaş ol biraz çekil geri dur biraz ... devamını getirin | |
|
| |
CemreBilge Isınıyor
Mesaj Sayısı : 237 Yaş : 29 En sefdiğin hepsi kızı ? : Cemreeee ! x3 Ruh Halin : Hangi Takım?? : Galatasaray ! (: Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 28/07/07
Büyü Gücü Büyü Gücü: (0/0)
| |
| |
erenchi Hepsi HayRanı
Mesaj Sayısı : 55 Nerdensin? : KaRaMeLlİ çİkOlAtAmIn SıCaCıK kAlBiNiN eN dErİnLiKlErİnDeNnNnN Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 01/08/07
| Konu: Geri: şarkıya devam... Çarş. Ağus. 01, 2007 12:57 pm | |
| uyusunda büyüsün adam olsun görelim bnm- seni sildim telefon defterimden | |
|
| |
esra cemrem Moderatör
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 32 Nerdensin? : cemre Hobilerin : cemre En sefdiğin hepsi kızı ? : cemre Hangi Takım?? : galatasaray Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 28/07/07
| Konu: Geri: şarkıya devam... Çarş. Ağus. 01, 2007 3:15 pm | |
| adının üstünü hep karaladım bnm.. yoshy hep yolda erense uzayda gülçin şıp sevdi cemre çok zorlu biri... | |
|
| |
ir'M~CK Webmaster
Mesaj Sayısı : 225 Yaş : 29 Hangi Takım?? : Gs..Varmı Ötesi ?! Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: şarkıya devam... Çarş. Ağus. 01, 2007 7:48 pm | |
| bir çatı altındaaaa hepsi 1 aradaa...zor demeden düşmanlık bilmeden pes etmeyip vazgeçme sewmekten..söz verelim hedefe gidelim aşk gelirse bir mola verelimm
o tepenin yamacında o deniz kenarında... | |
|
| |
NesLiy.x3* Webmaster
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 30 Nerdensin? : Vanessa\'mın kalbinden (A) Hobilerin : dans etmek,sarki söylemek... En sefdiğin hepsi kızı ? : Yasemin Hangi Takım?? : Beşiktaş Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: şarkıya devam... Çarş. Ağus. 01, 2007 8:19 pm | |
| o agcin altinda o korunun yollarinda dolasiyorsun sen simdi yine beraber gezdiyimiz ayni yerlerde gözyasi dökmek artik neye yarar simdi benim yerimde bir baskasi var
herzamanki gibi sözünü tutmadin.. | |
|
| |
cemrelfin Hepsi Sevér
| Konu: Geri: şarkıya devam... Perş. Ağus. 02, 2007 12:35 pm | |
| aramamı beklediiin sana güvenebilirdim ama bn yanılmanı istedim ayıramaz bizi hiç kimse(cemre elfin) | |
|
| |
CemreBilge Isınıyor
Mesaj Sayısı : 237 Yaş : 29 En sefdiğin hepsi kızı ? : Cemreeee ! x3 Ruh Halin : Hangi Takım?? : Galatasaray ! (: Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 28/07/07
| |
| |
NesLiy.x3* Webmaster
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 30 Nerdensin? : Vanessa\'mın kalbinden (A) Hobilerin : dans etmek,sarki söylemek... En sefdiğin hepsi kızı ? : Yasemin Hangi Takım?? : Beşiktaş Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: şarkıya devam... Perş. Ağus. 02, 2007 12:59 pm | |
| Yerine seni kim kim cekecekmis söyle...aranirsin biraz..
Hop hop dur bakalim öyle hemen havalara girme acele gelmez.. | |
|
| |
CemreBilge Isınıyor
| Konu: Geri: şarkıya devam... Perş. Ağus. 02, 2007 1:00 pm | |
| ask dediğin ruhların isi kalbime girmek öyle kolay olmass... Bencilsn sevemezsnn..!! | |
|
| |
NesLiy.x3* Webmaster
| Konu: Geri: şarkıya devam... Perş. Ağus. 02, 2007 1:02 pm | |
| Aynalarda bir bak senden güzelmi var...
Yine beni sevebilirmisin Herseye ragmen.. | |
|
| |
CemreBilge Isınıyor
| |
| |
NesLiy.x3* Webmaster
| Konu: Geri: şarkıya devam... Perş. Ağus. 02, 2007 1:11 pm | |
| tercih yap sonra üc kalp birden ölür.. nedenini sorma buna hakkin yok yillar sonra.. | |
|
| |
CemreBilge Isınıyor
| Konu: Geri: şarkıya devam... Perş. Ağus. 02, 2007 1:17 pm | |
| gelip bana sorma bu kadar kolay mı girmeq hayatıma.. sormayn söylemm kaLbmde iqi qeLim£..!! | |
|
| |
UçaN SüPürqE-jİ Isınıyor
Mesaj Sayısı : 243 Yaş : 29 Nerdensin? : jeliboncudan :] Hobilerin : CeMre(m)'yi DüşüNmeK--YüzMek--GeZmEk-EğLenMek En sefdiğin hepsi kızı ? : CemRe[m] HaYatımIn AnlaMı Bi Bi Bi TaNem Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 29/07/07
| Konu: Geri: şarkıya devam... Perş. Ağus. 02, 2007 2:07 pm | |
| Kim bilir kimleri Yandırır bu iki kelime ... bnm: Geçiyor zaman beklemiyor Aşk birkez kaçınca geri gelmiyor | |
|
| |
NesLiy.x3* Webmaster
| Konu: Geri: şarkıya devam... Perş. Ağus. 02, 2007 2:24 pm | |
| kos zamani yakala sakin ha yorulma gecmise bakinca yarin gelmiyor
sustum diye anlat gitsin aksin kimin derdin bitsin... | |
|
| |
CemreBilge Isınıyor
| Konu: Geri: şarkıya devam... Perş. Ağus. 02, 2007 10:04 pm | |
| değmez kimse üzülüp durma sat derdini.. kfana takma duurr yüreğini dinLe..!! | |
|
| |
{-d0m L0v3r-} Moderatör
Mesaj Sayısı : 111 Yaş : 29 Nerdensin? : adana En sefdiğin hepsi kızı ? : gülçin Ruh Halin : Hangi Takım?? : beşiktaş Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 30/07/07
| Konu: Geri: şarkıya devam... Cuma Ağus. 03, 2007 9:22 am | |
| seni terketti belki de iyi etti değmez | |
|
| |
ERENMANYAX Isınıyor
Mesaj Sayısı : 204 Nerdensin? : EREN'İM İLE BERABER MUM IŞIĞINDAKİ YEMEKTENN:D Hobilerin : ERENNNNN En sefdiğin hepsi kızı ? : bu da sorulurmu tabikide ERENNNNNNNNNNNNNNNNNNN(MMMM) Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 26/07/07
| Konu: Geri: şarkıya devam... Cuma Ağus. 03, 2007 1:32 pm | |
| aşkına layık mıydın haa sana değer veriyorsa bırakk ben özgür değilimm.... | |
|
| |
CemreBilge Isınıyor
| Konu: Geri: şarkıya devam... Cuma Ağus. 03, 2007 4:56 pm | |
| hiç olmadım..
karar ver artk kimi daha çok sevdiğine.. | |
|
| |
NesLiy.x3* Webmaster
| Konu: Geri: şarkıya devam... Cuma Ağus. 03, 2007 5:51 pm | |
| kararsiz olma sen üzme herkesi dur dur yavas ol biras.. | |
|
| |
gülçinkolik Hepsi Sevér
| Konu: Geri: şarkıya devam... C.tesi Ağus. 04, 2007 10:45 pm | |
| çekil geri dur biraz
hiç bana bakma olmaz oğlan | |
|
| |
UçaN SüPürqE-jİ Isınıyor
| Konu: Geri: şarkıya devam... Paz Ağus. 05, 2007 10:13 am | |
| sen kendine ısmarlan olmaz böyle şeyy... | |
|
| |
NesLiy.x3* Webmaster
| Konu: Geri: şarkıya devam... Paz Ağus. 05, 2007 1:24 pm | |
| yoksa rüya mi tam mutlu oldum derken yiktin bütün dünyami senin iyi bir kalbin olduguna... | |
|
| |
CemreBilge Isınıyor
| Konu: Geri: şarkıya devam... Paz Ağus. 05, 2007 3:50 pm | |
| inandm bekledm sabırla ama kabul yanıldım sen yalandın.... koş zamanı yakala sakın ha yorulma..!! | |
|
| |
| şarkıya devam... | |
|