| cemre(m) ve eren | |
|
+12SelynCemre *YaseminMerve*[YM] ayc CeMReKoLiq SuceKmr<3 ERENMANYAX [Cemre&Sude] _bilnaz_ esra cemrem NesLiy.x3* hepsi_ys cemre_tugce 16 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
cemre_tugce Hepsi HayRanı
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 29 Nerdensin? : cemremin kalbinin derinliklerindeyin Hobilerin : gruphepsi,müzik,int. Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 29/07/07
| Konu: cemre(m) ve eren Salı Tem. 31, 2007 7:14 pm | |
| arkadaşlar hatta videolar bölümündede tıklayabilirsiniz tv kliplerinde laf lafı kaçırıyor 1e tıklarsanızda cemrenin kolunu görebilirsiniz.... ewt maxlanddeki olay: eren:arkadaşlar cemre hastanedeydi buraya sizler için geldi cemre sen anlatsana... cemre:arkadalar ben buraya sizler üzülmeyesiniz diye geldim arkadaşlar burada cemre kolunu incitmiş hastanedeymiş ama hayranlarını yanlız bırakmak istememiş 2. olay maxland konserinin bir diğerinde eren hastalanmış kafasına güneş geçmiş tansiyonu yokselmiş bu yüzden 3 şarkıyı erensiz oynamışlar üff ne kötü yaa | |
|
| |
hepsi_ys Hepsi Sevér
| Konu: Geri: cemre(m) ve eren Salı Tem. 31, 2007 9:33 pm | |
| cemre başka bir yerdede zehirlenmiş konsere çıkmadan önce abur cubur yediği için kolunda serum şişesi ile çıkmış onu çok sevmesemde üzüldüm | |
|
| |
NesLiy.x3* Webmaster
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 30 Nerdensin? : Vanessa\'mın kalbinden (A) Hobilerin : dans etmek,sarki söylemek... En sefdiğin hepsi kızı ? : Yasemin Hangi Takım?? : Beşiktaş Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 25/07/07
| |
| |
esra cemrem Moderatör
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 32 Nerdensin? : cemre Hobilerin : cemre En sefdiğin hepsi kızı ? : cemre Hangi Takım?? : galatasaray Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 28/07/07
| Konu: Geri: cemre(m) ve eren Çarş. Ağus. 01, 2007 2:51 pm | |
| saol cnm haber için çok üzündüm yaaaaaaaaaa | |
|
| |
_bilnaz_ Hepsi Sevér
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 30 Nerdensin? : erenin kalbinin en güzel köşesinden! Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 01/08/07
| Konu: Geri: cemre(m) ve eren C.tesi Ağus. 04, 2007 9:30 am | |
| ayy yazık erenime ve cemreme...eren çok severdi şapkalarını keşke çıkarmasaydı kafasından da güneş geçmeseydi:( | |
|
| |
[Cemre&Sude] Hepsi Sevér
Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 28 Nerdensin? : CeMrEnİn kOlLaRıNdAnIm Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 29/07/07
| |
| |
ERENMANYAX Isınıyor
Mesaj Sayısı : 204 Nerdensin? : EREN'İM İLE BERABER MUM IŞIĞINDAKİ YEMEKTENN:D Hobilerin : ERENNNNN En sefdiğin hepsi kızı ? : bu da sorulurmu tabikide ERENNNNNNNNNNNNNNNNNNN(MMMM) Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 26/07/07
| Konu: Geri: cemre(m) ve eren Ptsi Ağus. 06, 2007 10:33 am | |
| yha balık vardı cnm istersen baksaydın başlık açarkenn | |
|
| |
SuceKmr<3 Grafiker
Mesaj Sayısı : 237 Yaş : 30 Nerdensin? : Sanane..! Hobilerin : CEMRE En sefdiğin hepsi kızı ? : Ölümüne CEMRE Hangi Takım?? : Gs =) Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 08/08/07
| Konu: Geri: cemre(m) ve eren Çarş. Ağus. 08, 2007 4:56 pm | |
| | |
|
| |
ERENMANYAX Isınıyor
Mesaj Sayısı : 204 Nerdensin? : EREN'İM İLE BERABER MUM IŞIĞINDAKİ YEMEKTENN:D Hobilerin : ERENNNNN En sefdiğin hepsi kızı ? : bu da sorulurmu tabikide ERENNNNNNNNNNNNNNNNNNN(MMMM) Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 26/07/07
| Konu: Geri: cemre(m) ve eren Çarş. Ağus. 08, 2007 7:38 pm | |
| ayy benimde kolum inicildiii cemre ile ortak yönümüz çıktı yine:D | |
|
| |
CeMReKoLiq Isınıyor
Mesaj Sayısı : 249 Yaş : 31 Nerdensin? : Cemrem Nerden İsterse Ordan(Adana) Hobilerin : Hepsi-Cemre ve Basketbol Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 29/07/07
| Konu: Geri: cemre(m) ve eren Çarş. Ağus. 08, 2007 9:31 pm | |
| | |
|
| |
ayc Webmaster
Mesaj Sayısı : 362 Yaş : 29 Nerdensin? : her yerden.. Hobilerin : eren eren vs. En sefdiğin hepsi kızı ? : Eren Eren Eren Eren Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
Büyü Gücü Büyü Gücü: (0/0)
| |
| |
*YaseminMerve*[YM] Hepsi İçin Ölén
Mesaj Sayısı : 156 Nerdensin? : Nie?..Kahve içmee mi geLion?? Hobilerin : Sanane demek isterdm ama ztn dedim... En sefdiğin hepsi kızı ? : *_*ÖlÜmÜnE YaSeMiNİm** Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 10/08/07
| Konu: Geri: cemre(m) ve eren C.tesi Ağus. 11, 2007 3:19 pm | |
| cemreyi biliodum ama ereni bilmiodum ikisinede çoh üsüldm bilgiler içn saol cnm | |
|
| |
SelynCemre Webmaster
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 29 En sefdiğin hepsi kızı ? : CEMRE Hangi Takım?? : FB Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: Geri: cemre(m) ve eren Paz Ağus. 26, 2007 12:58 pm | |
| neseki ciddi bişeleri yokmu$$ | |
|
| |
ÖzgEreN BANNED
Mesaj Sayısı : 39 Nerdensin? : geryyler ülkesi Hobilerin : slklık ypmk Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 28/07/07
| Konu: Geri: cemre(m) ve eren Cuma Ağus. 31, 2007 3:06 pm | |
| | |
|
| |
CemrejJ Isınıyor
Mesaj Sayısı : 268 Yaş : 30 Nerdensin? : istanbul Hobilerin : yüzme En sefdiğin hepsi kızı ? : cemre Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 11/08/07
| Konu: Geri: cemre(m) ve eren Cuma Ağus. 31, 2007 8:36 pm | |
| paylaşım içn soal cnm üsülmedim diil ama şimdiye geçmiş olabilrmi*? | |
|
| |
[SaRı ŞeKeRiM] Hepsi Sevér
Mesaj Sayısı : 48 Yaş : 31 Nerdensin? : kayıp şehirler ülkesinden=) Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 31/07/07
| Konu: Geri: cemre(m) ve eren Paz Eyl. 09, 2007 2:52 pm | |
| | |
|
| |
İreM-E{İEB} Hepsi Sevér
| Konu: Geri: cemre(m) ve eren Cuma Kas. 02, 2007 2:19 pm | |
| Gçti Gçti AmA Ynede iki hberide biLiodm En çok ERENme çok üzüLmüştm ! | |
|
| |
| cemre(m) ve eren | |
|