| Uyarı alanlar | |
|
+3|ShUmİPaT-BuRciN| ayc YoSh_DeNiS 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
YoSh_DeNiS Özel Üye
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 29 Nerdensin? : İzmir\\\'deyim Hangi Takım?? : Bjk Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: Uyarı alanlar Salı Ağus. 07, 2007 2:00 pm | |
| uyarı alan üyelerin isimleri ve neden uyarı aldıkları burada yazılacak | |
|
| |
YoSh_DeNiS Özel Üye
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 29 Nerdensin? : İzmir\\\'deyim Hangi Takım?? : Bjk Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: Geri: Uyarı alanlar Salı Ağus. 07, 2007 2:15 pm | |
| flood olck ama [Cemre&Sude] flood yptığı ve ggereksiz vede sacma msjlar yazdığı için ilk uyarısını almıştır bi şikayet dha gelirse uyarısı ikiye çıkacaktır hepsi_ys de flood yptığı ve gereksiz msjlar attığı için ilk uyarılarını almışlardır eğer davranışlarında düzelme görlürse uyarılar gerei alınır bu üyelere uyarı verilmesi tm adminlerin ortak kararıdır | |
|
| |
ayc Webmaster
Mesaj Sayısı : 362 Yaş : 29 Nerdensin? : her yerden.. Hobilerin : eren eren vs. En sefdiğin hepsi kızı ? : Eren Eren Eren Eren Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
Büyü Gücü Büyü Gücü: (0/0)
| Konu: Geri: Uyarı alanlar Salı Ağus. 07, 2007 2:59 pm | |
| evet ve burada uyelerin gereksiz ve boş mesajlarını görmek istemioRmm | |
|
| |
|ShUmİPaT-BuRciN| BANNED
| Konu: Geri: Uyarı alanlar C.tesi Eyl. 01, 2007 10:50 am | |
| İRENÇ Bİ SİTE İSTER BANYIN İSTER UYARI WERİN UMRUMDA DEİL BEN ARTIK SİTEYE GİRMİCEM *sansürlendi* | |
|
| |
YoSh_DeNiS Özel Üye
| Konu: Geri: Uyarı alanlar C.tesi Eyl. 01, 2007 11:27 am | |
| bisde seni süper mod. ypcaktık vrya allahım git girmessende grme | |
|
| |
Seném..* Webmaster
Mesaj Sayısı : 401 Yaş : 29 Nerdensin? : gülçin cad. gülçin sokak. no gülçin saklandığı yer kalbim.. En sefdiğin hepsi kızı ? : GüLcHiNiM HaYaTıMıN aNlamı nefesim...!! Hangi Takım?? : Fenerbahçe Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: Geri: Uyarı alanlar C.tesi Eyl. 01, 2007 1:28 pm | |
| erenduygu adlı üemiz çok flood yptıqından ilk uyarısını almıstır ama geri alınacaktır..!! | |
|
| |
Seném..* Webmaster
Mesaj Sayısı : 401 Yaş : 29 Nerdensin? : gülçin cad. gülçin sokak. no gülçin saklandığı yer kalbim.. En sefdiğin hepsi kızı ? : GüLcHiNiM HaYaTıMıN aNlamı nefesim...!! Hangi Takım?? : Fenerbahçe Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: Geri: Uyarı alanlar C.tesi Eyl. 01, 2007 8:17 pm | |
| - JeLiyBoNn[AnTiSoSyAl] demiş ki:
- erenduygu adlı üemiz çok flood yptıqından ilk uyarısını almıstır
ama geri alınacaktır..!! erenduygu adlı üyenin 1 uyarısı geri aLınmıstır | |
|
| |
SelynCemre Webmaster
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 29 En sefdiğin hepsi kızı ? : CEMRE Hangi Takım?? : FB Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: Geri: Uyarı alanlar Ptsi Eyl. 03, 2007 11:35 am | |
| bu biR sözlü uyaRıdır!!!
ucan süpürge-ji die biR modumus deWamlı flood yapıyor 03 eylül 2007 den itibaRen biR flood daha yapaRsa 1. uyarısınıs alacak!! 2. floodunu yaptıqı zmn ise modluk rütbesi süResiz alınacakTr.. aRkadaşlar bis size üstteki mesajı düzeltme imkanı verdik ama siz flood yapıosns.. heR yapan için qeçerlidir bu.. eqer mod deilse 2 uyarıdan snra banlanacak!! | |
|
| |
Seném..* Webmaster
| Konu: Geri: Uyarı alanlar Cuma Eyl. 21, 2007 8:24 am | |
| cemreeren_izel bna bunları yazdıqı haLde bn kendisine 1 uyarı veriyorum Kimden:cemreeren_izelKime:JeLiyBoNn[AnTiSoSyAl]Tarih:Sun 16 Sep 2007 - 17:55Konu:Re: [Yok] aman siteni yesinler bizim sitemize ait bilgileri başka sitelere aktarmıyoruzz hıhh diğer adminlere sordum sen gibi cvp veren olmadı hepsi çok iyi senin gibi maymonunu nerden buldular çoookk merak ediyorum şimdi ister banla beni ister banlama hiçç tınlamıyorum.İNSAN BÖLE Mİ DER YA BARİ VEREMEM CNM ÜZGÜNÜM FALAN DE AMA NERDEEE ZATEN BİŞEY İSTEYECEKSEN İNSANLARDAN İSTEYECEKSİN DİĞERLERİNDEN DEİLLLL AMA BENDE HATA YAPMIŞIM Kİ SENDEN İSTİYORUM NEYSE ÇOK YAZDIM AMA İÇİMDEKİLERİ SÖLEDİM HADİ CNM SANA BAY BU ARADA KULLANICI ADIN ÇÇÇOOKK İĞRENÇ JELİBON MUŞ Bİ DE ANTİSOSYAL ÖZENTİSİN İŞTE ÖZENTİ ÖZENTİİİ HEPSİYİ ÖZENİYO OHH BE DÖKTÜM BÜTÜN İÇİMDEKİLERİ SENİN GİBİLERE BUNLARI SÖLEMEZSEM RAHAT EDEMİYORUM ÇOK DİLLİYİMDİR HADİ CANIM BYYY | |
|
| |
ir'M~CK Webmaster
Mesaj Sayısı : 225 Yaş : 29 Hangi Takım?? : Gs..Varmı Ötesi ?! Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: Uyarı alanlar Cuma Eyl. 21, 2007 2:01 pm | |
| direk uyarı wer pınar bzde sni tnlamıorz şekerm...
qüzel dewam et ! | |
|
| |
' - q u 3 LL a 4 - ' Hepsi Sevér
Mesaj Sayısı : 24 Yaş : 29 Nerdensin? : biLémessin " anLayamassın " qöRemessin x) Hobilerin : müziK , neT. , eqLence fLn (: En sefdiğin hepsi kızı ? : yosyH Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 25/05/08
| Konu: Geri: Uyarı alanlar Çarş. Mayıs 28, 2008 5:24 pm | |
| Ne uyaRısı banLaın bunu ya ! | |
|
| |
| Uyarı alanlar | |
|