Seném..* Webmaster
Mesaj Sayısı : 401 Yaş : 29 Nerdensin? : gülçin cad. gülçin sokak. no gülçin saklandığı yer kalbim.. En sefdiğin hepsi kızı ? : GüLcHiNiM HaYaTıMıN aNlamı nefesim...!! Hangi Takım?? : Fenerbahçe Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: anti 4 yüz(süz) fan Salı Ağus. 14, 2007 1:22 pm | |
| - Kod:
-
[size=24][color=black][b]4(YÜZ)SÜZDEKİ TÜM KASARLAR EİYECEKSE KÜRESEL[/b][/color] [b][color=black]ISINMAYA[/color] [color=red]EVET...!!![/color][/b] [/size] | |
|
Seném..* Webmaster
Mesaj Sayısı : 401 Yaş : 29 Nerdensin? : gülçin cad. gülçin sokak. no gülçin saklandığı yer kalbim.. En sefdiğin hepsi kızı ? : GüLcHiNiM HaYaTıMıN aNlamı nefesim...!! Hangi Takım?? : Fenerbahçe Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: Geri: anti 4 yüz(süz) fan Salı Ağus. 14, 2007 1:24 pm | |
| EVET ARKADAŞLAR BU KODU HERKEZ İMZASINA KOPYALAYIP YAPIŞTIRISIN GERÇEK HEPSİCİ İSENİZ ßUNU YAPIN...!!! | |
|
*YaseminMerve*[YM] Hepsi İçin Ölén
Mesaj Sayısı : 156 Nerdensin? : Nie?..Kahve içmee mi geLion?? Hobilerin : Sanane demek isterdm ama ztn dedim... En sefdiğin hepsi kızı ? : *_*ÖlÜmÜnE YaSeMiNİm** Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 10/08/07
| Konu: Geri: anti 4 yüz(süz) fan Salı Ağus. 14, 2007 3:33 pm | |
| benn kesinlklee warıımmm (gerçeq hepsiciim:D) walla yanlss sözz müthişşş olmuşş ellerinee sağlıqq jnmm | |
|
Seném..* Webmaster
| Konu: Geri: anti 4 yüz(süz) fan Çarş. Ağus. 15, 2007 12:54 pm | |
| | |
|
SuceKmr<3 Grafiker
Mesaj Sayısı : 237 Yaş : 30 Nerdensin? : Sanane..! Hobilerin : CEMRE En sefdiğin hepsi kızı ? : Ölümüne CEMRE Hangi Takım?? : Gs =) Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 08/08/07
| Konu: Geri: anti 4 yüz(süz) fan Çarş. Ağus. 22, 2007 8:42 pm | |
| bn kesinlikle vrım 4yüzsüzler onlar saol senem | |
|
YoSHY_TiRYaKiSi Yeni Üyé
| Konu: Geri: anti 4 yüz(süz) fan Perş. Ara. 13, 2007 6:02 pm | |
| - qülcin_maniaq demiş ki:
- EVET ARKADAŞLAR BU KODU HERKEZ İMZASINA
KOPYALAYIP YAPIŞTIRISIN GERÇEK HEPSİCİ İSENİZ ßUNU YAPIN...!!! cnm ben gerçek hepsiciyim ve onlardan nefret ediyorum ama artık onlarla uğraşmaktan bıktım onların benim imzamda yeri yok tenezzül etmiyorum ve illa onları imzama koymadıım diye gerçek hepsici değilim anlamına gelmez!!! | |
|