| yıkıldık | |
|
+14ysmn_mania cemre_tugce -Bidadem Eren- CeMReKoLiq EgEren CemreBilge esra cemrem NesLiy.x3* ERENMANYAX ir'M~CK Seném..* YoSh_DeNiS hepsi_1688 ayc 18 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
ayc Webmaster
Mesaj Sayısı : 362 Yaş : 29 Nerdensin? : her yerden.. Hobilerin : eren eren vs. En sefdiğin hepsi kızı ? : Eren Eren Eren Eren Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
Büyü Gücü Büyü Gücü: (0/0)
| Konu: yıkıldık Çarş. Tem. 25, 2007 4:15 pm | |
| Bir süredir yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Barış Akarsu maalesef yaşama veda etti...
Ayrıntılar:
Genç şarkıcı Barış Akarsu içinde bulunduğu aracın bir kamyon ile çarpışması sonucu ağır yaralandı. Özel bir hastaneye kaldırılan Barış Akarsu'nun yoğun bakımda olduğu öğrenilirken Barış'ın aracında bulunan iki kız arkadaşının hayatını kaybettiği belirtildi...
Sanatçının tedavi gördüğü Özel Bodrum Hastanesinde görevli Op. Dr. Abdullah Servet, gazetecilere yaptığı açıklamada, Akarsu'nun solunum cihazına bağlı olarak yoğun bakımda tutulduğunu kaydetti.
Akarsu'nun kafatasında çok sayıda kırık olduğunu anlatan Dr. Servet, şöyle dedi:
"Hastamızın en yüksek derecede hayati tehlikesi var. Beyin cerrahisinde kafa yaralanmalarının en ağırı. Hasta tam komada geldi. Aynı zamanda kalp ve solunum yoktu. Burada tedaviyle yeniden hayata döndürüldü. Solunum makinesine bağlandı ve kafa tomografisi çekildi. Kafasında ve yüzünde çok sayıda kırık var. Beyin kanaması yok. Yaygın beyin ödemi, beyin eziklikleri var. Bu, ameliyatla tedavi edilecek bir durum değil. Yoğun bakımda tedavisi devam edecek. Anti ödem tedavisi sürüyor. Bu tedavinin sonunda kesin bir şekilde konuşacağız." Akarsu'yu "geri döndürünceye kadar yoğun bakımda tutacaklarını" anlatan Dr. Servet, "Beyin, uzunca süre oksijensiz kalmış. Bu travmada beynin uzun süre oksijensiz kalması, ödem oluşmasında ek bir faktör. Felç durumu ile ilgili kısmi bilinç döndükten sonra kesin konuşabiliriz. Beyindeki yaralanma belli bir bölgede olursa, bu yaralanma, bunu oluşturur diyebiliriz. Ancak yaralanma yaygın olduğu için hangi bölgelerde ne gibi etki bırakacağını şu anda söylemek mümkün değil" dedi.
Bir süredir yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Barış Akarsu maalesef yaşama veda etti... GæPiSsCd ÇétéS ve https://hepsinin8melegi.forumsactifs.net olarak Barış Akarsu'nun tüm sevenlerine ve ailesine baş sağlığı diliyoruz... | |
|
| |
hepsi_1688 Hepsi HayRanı
Mesaj Sayısı : 102 Nerdensin? : AnKaRa Hobilerin : bilg.,voleybol, müzik v HEPSİ Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: Geri: yıkıldık Perş. Tem. 26, 2007 10:51 am | |
| çok üzücü yaa | |
|
| |
YoSh_DeNiS Özel Üye
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 29 Nerdensin? : İzmir\\\'deyim Hangi Takım?? : Bjk Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: Geri: yıkıldık Perş. Tem. 26, 2007 11:25 am | |
| off haberi duyduğum an yıkılmıştım çeteden bir kaç arkadas bilir günlerce msnde baslarının etini yemişitim ağlaya zırlaya kaç gün boyunca ağlamıştım hatta öldüğü gün gecenin 3üne kdr yumayıp ağlamıştım niye öldü die keske ölmeseydi bi daha Türkiye böyle star zor bulur | |
|
| |
ayc Webmaster
Mesaj Sayısı : 362 Yaş : 29 Nerdensin? : her yerden.. Hobilerin : eren eren vs. En sefdiğin hepsi kızı ? : Eren Eren Eren Eren Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: Geri: yıkıldık Cuma Tem. 27, 2007 5:38 pm | |
| evT bn o smn ist'te diiLdim..basınızın etini yiyemedim ama hep ruYalarıma girdi süRmeli göslüm.. | |
|
| |
Seném..* Webmaster
Mesaj Sayısı : 401 Yaş : 29 Nerdensin? : gülçin cad. gülçin sokak. no gülçin saklandığı yer kalbim.. En sefdiğin hepsi kızı ? : GüLcHiNiM HaYaTıMıN aNlamı nefesim...!! Hangi Takım?? : Fenerbahçe Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: Geri: yıkıldık Cuma Tem. 27, 2007 5:56 pm | |
| çok üzülmüştüm yha gencecik cocuktu | |
|
| |
ir'M~CK Webmaster
Mesaj Sayısı : 225 Yaş : 29 Hangi Takım?? : Gs..Varmı Ötesi ?! Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: yıkıldık Cuma Tem. 27, 2007 6:40 pm | |
| bnde...alamıştım ben ya hele bir videosu wr youtube'da... | |
|
| |
ERENMANYAX Isınıyor
Mesaj Sayısı : 204 Nerdensin? : EREN'İM İLE BERABER MUM IŞIĞINDAKİ YEMEKTENN:D Hobilerin : ERENNNNN En sefdiğin hepsi kızı ? : bu da sorulurmu tabikide ERENNNNNNNNNNNNNNNNNNN(MMMM) Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 26/07/07
| Konu: Geri: yıkıldık Cuma Tem. 27, 2007 6:41 pm | |
| bende çok üzüldüm aslında hiç şarkılarını falan dinlemezdim ama sonuçta o da bir can yanii | |
|
| |
YoSh_DeNiS Özel Üye
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 29 Nerdensin? : İzmir\\\'deyim Hangi Takım?? : Bjk Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: Geri: yıkıldık Cuma Tem. 27, 2007 6:57 pm | |
| ıslak ıslak sarkısınınn klipini isledim demin ağlıcaktım sürme gözlü prensim hatta ilk öldüğü zmnlar tvde full onu isliyom bütün sarkılarını indirdim sürekli dinliom tam manyak oldum varım yokum her seyim o oldu snra annem bni kendime getirdi | |
|
| |
hepsi_1688 Hepsi HayRanı
Mesaj Sayısı : 102 Nerdensin? : AnKaRa Hobilerin : bilg.,voleybol, müzik v HEPSİ Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: Geri: yıkıldık C.tesi Tem. 28, 2007 9:13 am | |
| bi de yataktaki fotoğrafları çıktı ya... ben orda gittim geldim yani | |
|
| |
NesLiy.x3* Webmaster
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 30 Nerdensin? : Vanessa\'mın kalbinden (A) Hobilerin : dans etmek,sarki söylemek... En sefdiğin hepsi kızı ? : Yasemin Hangi Takım?? : Beşiktaş Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: yıkıldık C.tesi Tem. 28, 2007 11:31 am | |
| | |
|
| |
ayc Webmaster
| |
| |
NesLiy.x3* Webmaster
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 30 Nerdensin? : Vanessa\'mın kalbinden (A) Hobilerin : dans etmek,sarki söylemek... En sefdiğin hepsi kızı ? : Yasemin Hangi Takım?? : Beşiktaş Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 25/07/07
| |
| |
YoSh_DeNiS Özel Üye
| Konu: Geri: yıkıldık C.tesi Tem. 28, 2007 1:05 pm | |
| bn ilk zmnlar sürekli yazılar yasıodum onla ilgili hatta birini asağı yazıyım Sürme Gözlüm,Karayip Korsanım Seni çok Seviyorduk Halada Seviyoruz Gitmek İçin Çok Erkendi Şarkında Ne Olur Islak Islak Bakma Öyle Diyordun Ama Hepimiz Arkandan Islak ıslak Baktırdın Keşke O Güzel Gülümsemeni Ve Işık şaçan Gözlerini Alıp Gitmeseydin Bizi Duyduğuna ve Cennetten bizi Gördüğüne İnanıyorum Barış'ım Seni Çok Seviyoruz Sen Hep Kalbimizde Yaşayacaksın Başkalarını Bilmem Ama Ben Seni Hiç Unutmayacağım Sürme Gözlü Prensim !! | |
|
| |
esra cemrem Moderatör
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 32 Nerdensin? : cemre Hobilerin : cemre En sefdiğin hepsi kızı ? : cemre Hangi Takım?? : galatasaray Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 28/07/07
| Konu: Geri: yıkıldık C.tesi Tem. 28, 2007 4:42 pm | |
| | |
|
| |
CemreBilge Isınıyor
Mesaj Sayısı : 237 Yaş : 29 En sefdiğin hepsi kızı ? : Cemreeee ! x3 Ruh Halin : Hangi Takım?? : Galatasaray ! (: Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 28/07/07
| Konu: Geri: yıkıldık C.tesi Tem. 28, 2007 8:09 pm | |
| | |
|
| |
ayc Webmaster
| Konu: Geri: yıkıldık C.tesi Tem. 28, 2007 9:24 pm | |
| oFFfffFF mahfolduk hle aiLesi ve merVe seVi..bn merVe seviden bir foto aldım o kdr gyseLki denıs ve nesklihan biliıoo | |
|
| |
EgEren Yeni Üyé
| Konu: Geri: yıkıldık C.tesi Tem. 28, 2007 9:26 pm | |
| Başımıs saolsnn ühühü:'( | |
|
| |
YoSh_DeNiS Özel Üye
| |
| |
CeMReKoLiq Isınıyor
Mesaj Sayısı : 249 Yaş : 31 Nerdensin? : Cemrem Nerden İsterse Ordan(Adana) Hobilerin : Hepsi-Cemre ve Basketbol Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 29/07/07
| Konu: Geri: yıkıldık Paz Tem. 29, 2007 2:08 pm | |
| Evet allah rahmet eylesin :'( | |
|
| |
esra cemrem Moderatör
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 32 Nerdensin? : cemre Hobilerin : cemre En sefdiğin hepsi kızı ? : cemre Hangi Takım?? : galatasaray Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 28/07/07
| Konu: Geri: yıkıldık Paz Tem. 29, 2007 2:46 pm | |
| BÜTÜN HERKZİN BAŞI SAOLSUN | |
|
| |
-Bidadem Eren- Hepsi Sevér
Mesaj Sayısı : 13 Nerdensin? : Eren'm kalbndennn Hobilerin : Mzk Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 29/07/07
| Konu: Geri: yıkıldık Ptsi Tem. 30, 2007 11:17 am | |
| yhha bn çok üzüldüm yha | |
|
| |
cemre_tugce Hepsi HayRanı
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 29 Nerdensin? : cemremin kalbinin derinliklerindeyin Hobilerin : gruphepsi,müzik,int. Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 29/07/07
| Konu: Geri: yıkıldık Ptsi Tem. 30, 2007 12:26 pm | |
| ya yazık ya biz bile ağladık ya | |
|
| |
ysmn_mania Hepsi Sevér
| Konu: Geri: yıkıldık Çarş. Ağus. 01, 2007 10:52 am | |
| | |
|
| |
CemreBilge Isınıyor
Mesaj Sayısı : 237 Yaş : 29 En sefdiğin hepsi kızı ? : Cemreeee ! x3 Ruh Halin : Hangi Takım?? : Galatasaray ! (: Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 28/07/07
| Konu: Geri: yıkıldık Çarş. Ağus. 01, 2007 12:47 pm | |
| | |
|
| |
SuceKmr<3 Grafiker
Mesaj Sayısı : 237 Yaş : 30 Nerdensin? : Sanane..! Hobilerin : CEMRE En sefdiğin hepsi kızı ? : Ölümüne CEMRE Hangi Takım?? : Gs =) Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 08/08/07
| Konu: Geri: yıkıldık Perş. Ağus. 09, 2007 11:04 am | |
| üzüldüm aklıma gelmedi ölcegi | |
|
| |
| yıkıldık | |
|