| istekler | |
|
+13erenchi *ÖzGe_YaSeMiN* buse_aşkısı_cemre Seném..* YaseminNilhan Yürük! {-d0m L0v3r-} melekhepsi erenduygu esra cemrem SuceKmr<3 erencicagla [CeMRe] UçaN SüPürqE-jİ 17 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
UçaN SüPürqE-jİ Isınıyor
Mesaj Sayısı : 243 Yaş : 29 Nerdensin? : jeliboncudan :] Hobilerin : CeMre(m)'yi DüşüNmeK--YüzMek--GeZmEk-EğLenMek En sefdiğin hepsi kızı ? : CemRe[m] HaYatımIn AnlaMı Bi Bi Bi TaNem Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 29/07/07
| Konu: istekler Cuma Eyl. 07, 2007 9:25 am | |
| bu bölüme isteklerinizi yazın ancak herhangi birinden diğil bir kişiden istiycek siniz şu forumu doldurmanız gerek kimden istiyorum: avatar mı imza mı: hangi grup ve üyesi ya da sanatçı: üstünde ne yazsın: bu forumu doldurduktan sonra istek yapabilirsiniz isteklerinizi yaptıklarınız topicinde bulabilirsiniz | |
|
| |
[CeMRe] Yeni Üyé
| Konu: Geri: istekler Paz Eyl. 09, 2007 1:16 pm | |
| avatar mı imza mı:imza istiyoum hangi grup ve üyesi ya da sanatçı:gruphepsiden CEMRE üstünde ne yazsın:GÜLBİYE & CEMRE VE ÖLENE KADAR İLK VE SON MELEĞİMSİN YAZSIN... | |
|
| |
erencicagla Yeni Üyé
| Konu: Geri: istekler Ptsi Eyl. 10, 2007 10:23 am | |
| kimden istiyorum:UçaN SüPürqE-jİ
hangi grup ve üyesi ya da sanatçı:hepsiden eren
üstünde ne yazsın:ilk & son aşkımsın
şimdiden teşekkürlr | |
|
| |
erencicagla Yeni Üyé
| Konu: Geri: istekler Ptsi Eyl. 10, 2007 10:24 am | |
hangi grup ve üyesi ya da sanatçı:hepsiden eren
üstünde ne yazsın:ilk & son aşkımsın
şimdiden teşekkürlr | |
|
| |
SuceKmr<3 Grafiker
Mesaj Sayısı : 237 Yaş : 30 Nerdensin? : Sanane..! Hobilerin : CEMRE En sefdiğin hepsi kızı ? : Ölümüne CEMRE Hangi Takım?? : Gs =) Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 08/08/07
| Konu: Geri: istekler Ptsi Eyl. 10, 2007 10:52 am | |
| | |
|
| |
esra cemrem Moderatör
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 32 Nerdensin? : cemre Hobilerin : cemre En sefdiğin hepsi kızı ? : cemre Hangi Takım?? : galatasaray Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 28/07/07
| Konu: Geri: istekler Ptsi Eyl. 10, 2007 11:20 am | |
| kimden istiyorum:UçaN SüPürqE-jİ avatar mı imza mı:imza hangi grup ve üyesi ya da sanatçı:cemre yoshy üstünde ne yazsın:esranın melekleri sizi çok seviyom | |
|
| |
erenduygu Hepsi Sevér
Mesaj Sayısı : 14 Nerdensin? : eren in kalbinin derinliklerinden Hobilerin : eren,keman çalmak,ders çalışmak,test çözmek,kitap okumak,müzik,dans,HEPSİ EREN HEPSİ EREN EREN EREN En sefdiğin hepsi kızı ? : tabikide AŞKIM eren Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 29/07/07
| Konu: Geri: istekler Ptsi Eyl. 10, 2007 12:39 pm | |
| kimden istiyorum:şeker_lolipopum avatar mı imza mı:imza hangi grup ve üyesi ya da sanatçı:hepsiden EREN üstünde ne yazsın:erenduygu-seni seviyorum-biricik aşkım-duygunun meleği | |
|
| |
melekhepsi Yeni Üyé
| Konu: Geri: istekler Ptsi Eyl. 10, 2007 9:56 pm | |
| kimden istiyorum:şeker_lolipopum
avatar mı imza mı:imza hangi grup ve üyesi ya da sanatçı:yoshym üstünde ne yazsın:melek-yoshy tek melekğim aşkım bu forumu doldurduktan sonra istek yapabilirsiniz isteklerinizi yaptıklarınız topicinde bulabilirsiniz | |
|
| |
{-d0m L0v3r-} Moderatör
Mesaj Sayısı : 111 Yaş : 29 Nerdensin? : adana En sefdiğin hepsi kızı ? : gülçin Ruh Halin : Hangi Takım?? : beşiktaş Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 30/07/07
| Konu: Geri: istekler Salı Eyl. 11, 2007 12:45 pm | |
| imza,gülçin ve gwen stefani aynı imzada üstünde de GwEn GüLçİn yazsın tşkler | |
|
| |
SuceKmr<3 Grafiker
Mesaj Sayısı : 237 Yaş : 30 Nerdensin? : Sanane..! Hobilerin : CEMRE En sefdiğin hepsi kızı ? : Ölümüne CEMRE Hangi Takım?? : Gs =) Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 08/08/07
| Konu: Geri: istekler Salı Eyl. 11, 2007 6:51 pm | |
| arkadaslar lütfen ßendenn.. istemeyin ßen artiq yaqmiyorum ßu arada sıla sen yaqiyodun noldu bana hareketli yaqar msn lütfen cemrenin seker_lolipopum yassin | |
|
| |
YaseminNilhan Yürük! Yeni Üyé
| Konu: Geri: istekler Cuma Eyl. 14, 2007 7:10 pm | |
hangi grup ve üyesi ya da sanatçı:yasemin(hepsi) üstünde ne yazsın:YaseminNilhan Yürük! yazsın | |
|
| |
erenduygu Hepsi Sevér
Mesaj Sayısı : 14 Nerdensin? : eren in kalbinin derinliklerinden Hobilerin : eren,keman çalmak,ders çalışmak,test çözmek,kitap okumak,müzik,dans,HEPSİ EREN HEPSİ EREN EREN EREN En sefdiğin hepsi kızı ? : tabikide AŞKIM eren Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 29/07/07
| Konu: Geri: istekler Cuma Eyl. 14, 2007 7:29 pm | |
| kimden istiyorum:UçaN SüPürqE-jİ avatar mı imza mı:imza hangi grup ve üyesi ya da sanatçı:hepsiden EREN üstünde ne yazsın:erenduygu-seni seviyorum-biricik aşkım-duygunun meleğikimden istiyorum:şeker_lolipopum | |
|
| |
Seném..* Webmaster
Mesaj Sayısı : 401 Yaş : 29 Nerdensin? : gülçin cad. gülçin sokak. no gülçin saklandığı yer kalbim.. En sefdiğin hepsi kızı ? : GüLcHiNiM HaYaTıMıN aNlamı nefesim...!! Hangi Takım?? : Fenerbahçe Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: Geri: istekler Ptsi Ekim 01, 2007 7:18 pm | |
| ARKADAŞLAR şeker_lolipopum adLı arkadaşltan imza veya avataR istemeyin yapmıyoRmus ısrar etmein yoksa 1 uyarı aLırsınız...!! | |
|
| |
buse_aşkısı_cemre Yeni Üyé
| Konu: Geri: istekler Cuma Ekim 05, 2007 12:15 pm | |
| kimden istiyorum:uçan süpürge-ji avatar mı imza mı:imza hangi grup ve üyesi ya da sanatçı:grup hepsiden cemre üstünde ne yazsın:aşkım cmrem ve buse_aşkısı_cemre yazsın lütfen şimdiden çok saol | |
|
| |
*ÖzGe_YaSeMiN* Moderatör
Mesaj Sayısı : 163 Nerdensin? : *ÖzGe_YaSeMiN*ŞeHrİNdEn En sefdiğin hepsi kızı ? : YaSeMiN Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 28/07/07
| Konu: Geri: istekler Salı Ekim 30, 2007 6:25 pm | |
| kimden istiyorum:uçan süpürge-ji avatar mı imza mı:imza hangi grup ve üyesi ya da sanatçı:grup hepsiden yasemin üstünde ne yazsın:AşKıM yAsEmİn*ÖzGe_YaSeMiN*yOsHy_ÖzGe | |
|
| |
erenchi Hepsi HayRanı
Mesaj Sayısı : 55 Nerdensin? : KaRaMeLlİ çİkOlAtAmIn SıCaCıK kAlBiNiN eN dErİnLiKlErİnDeNnNnN Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 01/08/07
| Konu: Geri: istekler Paz Kas. 04, 2007 12:07 pm | |
| kimden istiyorum:ErenKopat_Serenay avatar mı imza mı:yprsn hareketli avatr veya imza frketmes hangi grup ve üyesi:eren üstünde ne yazsın:eren ılgın enbuyukerenchi çilekli turtam | |
|
| |
YoSHY_TiRYaKiSi Yeni Üyé
| Konu: Geri: istekler Perş. Ara. 13, 2007 5:27 pm | |
| kimden istiyorum:UçaN SüPürqE-jİ avatar mı imza mı:imza hangi grup ve üyesi ya da sanatçı:hepsiden yoshy üstünde ne yazsın:gül senin tenin yaseminim!!!(büyük harflerle)bide herhangi bir kenarına aslıhan yazsın | |
|
| |
*SeNa[EB]* Yeni Üyé
| Konu: Geri: istekler Çarş. Ocak 02, 2008 4:29 pm | |
| kimden istiyorum:qülçin_maniaq avatar mı imza mı:takım hangi grup ve üyesi ya da sanatçı:erenli üstünde ne yazsın: sena-eren minik kuşum şekiller faln olsun kendi avatarındaki gibi eğer sen ypamıyosan yapabilen biri yapsın | |
|
| |
yoshy kolik Yeni Üyé
Mesaj Sayısı : 2 Hobilerin : YOSHY Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 07/03/08
| Konu: Geri: istekler C.tesi Mart 08, 2008 1:55 pm | |
| kimden istiyorum:UçaN SüPürqE-ji awatar mı imza mı:ikiside awtar hareketli imza normal hangi grup ve üyesi ya da sanatçı:yoshsy üstünde ne yazsın:meleqim yoshy küçük harfle öykünün bitanesi!!! büyük harfle mor princes küçük harfle | |
|
| |
CemreKemer1994 Hepsi Sevér
Mesaj Sayısı : 44 Nerdensin? : Almanya En sefdiğin hepsi kızı ? : Cemrem Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 22/04/08
| Konu: Geri: istekler Salı Nis. 22, 2008 5:03 pm | |
| kimden istiyorum:UçaN SüPürqE-ji avatar mı imza mı:ikiside hangi grup ve üyesi ya da sanatçı:cemre üstünde ne yazsın:harby cemreci gülizar | |
|
| |
| istekler | |
|