нєρѕι ƒαη ¢ℓυв
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

нєρѕι ƒαη ¢ℓυв

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

bir kedinin günlüğü

YazarMesaj
eren_gulgun
Moderatör
Moderatör
eren_gulgun

En sefdiğin hepsi kızı ? : Eren
Ruh Halin : bir kedinin günlüğü Yurekl10
Hangi Takım?? : galatasaray
Ceza Puanı :
bir kedinin günlüğü Left_bar_bleue0 / 1000 / 100bir kedinin günlüğü Right_bar_bleue

bir kedinin günlüğü Empty
MesajKonu: bir kedinin günlüğü   bir kedinin günlüğü Icon_minitimePerş. Ağus. 14, 2008 1:44 pm

Sevgili günlük.Bugün yeni bi eve geldim. Bu evdekiler çok şeker insanlar geldiğimden beri yaptığım yaramazlıklara bişeycik demediler. Aslan sütüyle besliceklermiş beni akşama öle dediler..

20 Ocak

Sevgili günlük. Bi haftada çok şey öğrendim.. Mesela çişimi mutfağa yapınca evin annesi benle yakalamacılık oynuyo. Ben koltuğun altına girince 'Allah kahretsin seni' diyo.. Sanırım beni çok seviyo. Bi de evin babası var.. Onun koltuğuna oturduğum zaman 'Süpürgeyi getiriiinn' diye bağırıyo. O da benle yakalamacılık oynamayı çok seviyo..

15 Şubat

Sevgili günlük bugün yumaklarla oynadım.. Galiba yumaklarla aynı anda evin annesi örgü örüyomuş.. Oynamak biraz zor oldu.. Sonra uyudum.. Bütün gün uyuyım diye gözümün içine bakıyolar ama ben sıkılmaya başladım.. Ne zaman gelicek şu Mart ..

1 Mart

Yaşaaasııınn Mart geldi sevgili günlük. Bugün dama çıkmalıyım .. Ama önce bi yolunu bulup evden dışarı çıkmalıyım.. Dün yumaklarla oynarken kuyruğumun arasına uzun ince bişey kaçtı hala acıyo.. Bi de evin annesi şişim nerde diye bütün gün bişey aradı.. Şiş ne demek günlük sen biliyo musun?

12 Mart

Sevgili günlük.. Ön patilerim kırık olduğundan arka patilerimle yazıyorum.. Geçen gün evden dışarı çıkıp dama ulaştım.. Damda bi beyle tanıştım.. Azıcık cilveleştik.. Sonra seviştik.. Bu arada kuyruğumdaki şey hala canımı yakıyo.. Acaba kuyruğuma nooldu?

5 Nisan

Off..Mart'ta bitti sevgili günlük.. Bu arada karnımın içinde bi şişkinlik var acaba nedir? Yarın vetegetgote gidicekmişiz.. Eğlence merkezi falan heralde.. Evin babası beni çok seviyo canııımm..

15 Nisan

Seni çok özledim sevgili günlük.. O kadar moralim bozuk ki. 10 gündür vetegetgotteydim.Orası hiçte eğlenceli değilmiş. Kıçıma başıma bisürü şey sokup çıkardılar.Bisürü şey içirdiler.Bi de amelyat oldum.. Karnımın içinden bana benziyen ufacık bişiler aldılar.. Kuyruğumdaki acıma da geçti ama sonunda.. Meğer evin annesinin aradığı şiş bende kalmış.Ne garip dimi?

17 Nisan

Sevgili günlük hani geçen gün karnımdan çıkardıkları var ya..Onlar benim yavrularımmış.. Kürtaj mı ne yapmışlar bana.. Geçtiğimiz MArt damda tanıştığım beyefendi söledi. Onunla benim çocuklarımmış..Çok moralim bozuk günlük..Her an bi nankörlük yapabilirim..

30 Nisan

Bugün annenin yüzünü yırttım sevgili günlük.. Piskopat bu kedi diyen babanında üzerine işedim.. Piskopatmışım ben ne güzel dimi..Ama onlar beni terlikle kovaladılar.. Yakalamacılık oyununu artık sevmiyorum..Yakalanınca vuruyolar popoma popoma..

9 Mayıs

Sevgili günlük artık buna dayanamıyorum.. Zaten sütü de kestiler.. Yarın kendimi intahar edicem.. Damdan atlıycam .. Elveda günlük..

13 Mayıs

Sevgili günlük geçen gün damdan atladım ama ölmedim.. Sadece arka patilerim kırıldı.. Yarın bidaha deniycem.. Elveda günlük..

15 Mayıs

Dün de ölemedim sevgili günlük.. Acaba evin damı çok mu alçak? Neyse yarın bidaha deneriz artık.. Elveda günlük..

23 Mayıs

Sevgili günlük bende bi cenabetlik mi var? 8 gündür damdan atlıyorum ölemiyorum..Bnun üstüne evin babasından bide terlik yiyorum..
Yarın son kez balkondan atlamayı deniycem bu sefer de ölmezsem kaçarım evden kötü kedi olurum ben de.. Elveda günlük..

bir kedinin günlüğü
1 sayfadaki 1 sayfası