| Ayça Hakkında | |
|
+22NesLiy.x3* aşkım_erenim erenji_selin CemrejJ *YaseminMerve*[YM] SuceKmr<3 esra cemrem [ErEnİmO] [SaRı ŞeKeRiM] [Cemre&Sude] 3r3n HaStAsIıIıIıI _bilnaz_ UçaN SüPürqE-jİ erenkoLik Erenmania-Ösge ERENMANYAX Seném..* hepsi_1688 ayc ir'M~CK YoSh_DeNiS 'Pink CuRse' 26 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
esra cemrem Moderatör
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 32 Nerdensin? : cemre Hobilerin : cemre En sefdiğin hepsi kızı ? : cemre Hangi Takım?? : galatasaray Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 28/07/07
| Konu: Geri: Ayça Hakkında Çarş. Ağus. 08, 2007 1:53 pm | |
| | |
|
| |
SuceKmr<3 Grafiker
Mesaj Sayısı : 237 Yaş : 30 Nerdensin? : Sanane..! Hobilerin : CEMRE En sefdiğin hepsi kızı ? : Ölümüne CEMRE Hangi Takım?? : Gs =) Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 08/08/07
| Konu: Geri: Ayça Hakkında Çarş. Ağus. 08, 2007 8:04 pm | |
| mrb ayca seni tanımıorum ama süqer bi erencisin snn kdarını görmedim | |
|
| |
ayc Webmaster
Mesaj Sayısı : 362 Yaş : 29 Nerdensin? : her yerden.. Hobilerin : eren eren vs. En sefdiğin hepsi kızı ? : Eren Eren Eren Eren Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
Büyü Gücü Büyü Gücü: (0/0)
| Konu: Geri: Ayça Hakkında Perş. Ağus. 09, 2007 9:35 am | |
| | |
|
| |
'Pink CuRse' Webmaster
| Konu: Geri: Ayça Hakkında Perş. Ağus. 09, 2007 9:43 am | |
| - YoSh_DeNiS demiş ki:
- vlla ayça tanımlamak olanaksız bzn patlamaya hazır bi bomba gibi aniden ne olduğunu anlamadan patlıyo
bznde öyle duygusal ki bi çk grup üyemiz buna şahittir ama bn gerçektne çk seviorm onu çok kafa dengi birisi mesela bi baslıoruz barış akarsudan konuşmaya ikimizde ağlaya zırlaya sarkılarını fln dinlioız siz orda onları konuşup aqlarken bisde cansu'mla harry potterı konusuodk:D:D eet arklar walla ayçann çok duyqusal olduunu o olayı yasayanlar anlar bitek...ve qerçektende bomba qibi olsada çok severis onu acaaaip severs... | |
|
| |
ayc Webmaster
Mesaj Sayısı : 362 Yaş : 29 Nerdensin? : her yerden.. Hobilerin : eren eren vs. En sefdiğin hepsi kızı ? : Eren Eren Eren Eren Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: Geri: Ayça Hakkında Perş. Ağus. 09, 2007 1:44 pm | |
| saoL pinaRciimm
evet ßn NükLerrR ßomBayım | |
|
| |
YoSh_DeNiS Özel Üye
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 29 Nerdensin? : İzmir\\\'deyim Hangi Takım?? : Bjk Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: Geri: Ayça Hakkında Perş. Ağus. 09, 2007 6:15 pm | |
| - gülçin*cix[pınar] demiş ki:
- YoSh_DeNiS demiş ki:
- vlla ayça tanımlamak olanaksız bzn patlamaya hazır bi bomba gibi aniden ne olduğunu anlamadan patlıyo
bznde öyle duygusal ki bi çk grup üyemiz buna şahittir ama bn gerçektne çk seviorm onu çok kafa dengi birisi mesela bi baslıoruz barış akarsudan konuşmaya ikimizde ağlaya zırlaya sarkılarını fln dinlioız siz orda onları konuşup aqlarken bisde cansu'mla harry potterı konusuodk:D:D
eet arklar walla ayçann çok duyqusal olduunu o olayı yasayanlar anlar bitek...ve qerçektende bomba qibi olsada çok severis onu acaaaip severs... sizin harry nize yha bis orda iki gözümüz iki çeşme ağlıyoz Barış akarsu içn onlarda harry potterin filmi Türkiyeye geç gelcekmiş ondan ağlıolar | |
|
| |
ayc Webmaster
| |
| |
*YaseminMerve*[YM] Hepsi İçin Ölén
Mesaj Sayısı : 156 Nerdensin? : Nie?..Kahve içmee mi geLion?? Hobilerin : Sanane demek isterdm ama ztn dedim... En sefdiğin hepsi kızı ? : *_*ÖlÜmÜnE YaSeMiNİm** Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 10/08/07
| Konu: Geri: Ayça Hakkında Ptsi Ağus. 13, 2007 7:31 pm | |
| benjee çok paylaşımci bi adminnn | |
|
| |
ayc Webmaster
| Konu: Geri: Ayça Hakkında Salı Ağus. 14, 2007 10:37 am | |
|
En son GreenCurse_xD tarafından Perş. Haz. 24, 2010 4:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
UçaN SüPürqE-jİ Isınıyor
Mesaj Sayısı : 243 Yaş : 29 Nerdensin? : jeliboncudan :] Hobilerin : CeMre(m)'yi DüşüNmeK--YüzMek--GeZmEk-EğLenMek En sefdiğin hepsi kızı ? : CemRe[m] HaYatımIn AnlaMı Bi Bi Bi TaNem Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 29/07/07
| Konu: Geri: Ayça Hakkında Çarş. Ağus. 15, 2007 9:25 pm | |
| ayça çok iyi bi admin kim ne derse desin ben onu çok sevdim valla | |
|
| |
CemrejJ Isınıyor
Mesaj Sayısı : 268 Yaş : 30 Nerdensin? : istanbul Hobilerin : yüzme En sefdiğin hepsi kızı ? : cemre Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 11/08/07
| Konu: Geri: Ayça Hakkında Çarş. Ağus. 15, 2007 9:46 pm | |
| bende cok sevdim vlla neşeli deli dolu olması hosuma gitti | |
|
| |
ayc Webmaster
| Konu: Geri: Ayça Hakkında Perş. Ağus. 16, 2007 10:01 am | |
|
En son GreenCurse_xD tarafından Perş. Haz. 24, 2010 4:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Seném..* Webmaster
Mesaj Sayısı : 401 Yaş : 29 Nerdensin? : gülçin cad. gülçin sokak. no gülçin saklandığı yer kalbim.. En sefdiğin hepsi kızı ? : GüLcHiNiM HaYaTıMıN aNlamı nefesim...!! Hangi Takım?? : Fenerbahçe Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: Geri: Ayça Hakkında Perş. Ağus. 16, 2007 12:34 pm | |
| | |
|
| |
erenji_selin Hepsi Sevér
Mesaj Sayısı : 21 Yaş : 29 Nerdensin? : €r€nd€n Hobilerin : €r€n-ji-lik En sefdiğin hepsi kızı ? : €€€€€rrrrrrr€€€€€€€€ Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 17/08/07
| Konu: Geri: Ayça Hakkında Cuma Ağus. 17, 2007 10:21 am | |
| eren bnm kanatsız meleqim güzelim bebişim biriciq sefgilim onu çok sefioum ölene dek seveceim kısacasııııı HERŞEİM | |
|
| |
CemrejJ Isınıyor
Mesaj Sayısı : 268 Yaş : 30 Nerdensin? : istanbul Hobilerin : yüzme En sefdiğin hepsi kızı ? : cemre Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 11/08/07
| Konu: Geri: Ayça Hakkında Cuma Ağus. 17, 2007 3:08 pm | |
| - erenji_selin demiş ki:
- eren bnm kanatsız meleqim güzelim bebişim biriciq sefgilim onu çok sefioum ölene dek seveceim kısacasııııı HERŞEİM
cnm burda eren den deil erencilerden bahsediorus nese yine de konuya açıklık getmek lasım dedim kusura bakmaın | |
|
| |
aşkım_erenim Yeni Üyé
| Konu: Geri: Ayça Hakkında C.tesi Ağus. 18, 2007 12:07 pm | |
| bende ereni çok seviyorum | |
|
| |
YoSh_DeNiS Özel Üye
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 29 Nerdensin? : İzmir\\\'deyim Hangi Takım?? : Bjk Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: Geri: Ayça Hakkında C.tesi Eyl. 01, 2007 9:59 am | |
| kısım sn ne diosun yha daha önce bn kç baslıkta söledim tmm mı en büyük fan bnm demeyin diye ona bakarsa eren herkese sn bnm en byk fansımsın yazıo bnm kç ark.ıma yazmış öle yada sölemiş ayrıca ayja snden snraki erenci değil en azında sunu söliyim EN BÜYÜK EREN FANI SEN DEĞİLSİN bi daha site içinde böle söler grmüyüm drk bnlarım | |
|
| |
YoSh_DeNiS Özel Üye
| Konu: Geri: Ayça Hakkında C.tesi Eyl. 01, 2007 10:10 am | |
| - ÖzgEreN demiş ki:
- aslında ayça ve dier erenciler kısmayın ama EN BÜYÜK ERENCİ BENİM BUNU İMZA GÜNÜNDE EREN SÖLEDİİ HATTAAA BİR KAĞIDADA ÖZGE SEN BENİM EN BÜYÜK FANIMSIN DEDİİ DAHA NELER NELER YAZDI EN BÜYÜK EREN FANI BENİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ayça snde bnden sonaki 2. erencisin seni sevdim ii birine bnziyon ama ereni bnm kdr sevemezisinnnnn ÖZENTİLER allahım yha geryyler bisim sitenin aynısını yapark bi yere varamssınız allahım slklar | |
|
| |
Seném..* Webmaster
Mesaj Sayısı : 401 Yaş : 29 Nerdensin? : gülçin cad. gülçin sokak. no gülçin saklandığı yer kalbim.. En sefdiğin hepsi kızı ? : GüLcHiNiM HaYaTıMıN aNlamı nefesim...!! Hangi Takım?? : Fenerbahçe Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: Geri: Ayça Hakkında Cuma Eyl. 14, 2007 3:16 pm | |
| ayjam bu senin baslıqına kacıncı yazıorum biLmiorum ama iyisin cicisn sen bnm meleqimsin | |
|
| |
ayc Webmaster
| Konu: Geri: Ayça Hakkında Cuma Eyl. 14, 2007 3:17 pm | |
|
En son GreenCurse_xD tarafından Perş. Haz. 24, 2010 4:23 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
NesLiy.x3* Webmaster
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 30 Nerdensin? : Vanessa\'mın kalbinden (A) Hobilerin : dans etmek,sarki söylemek... En sefdiğin hepsi kızı ? : Yasemin Hangi Takım?? : Beşiktaş Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: Ayça Hakkında Cuma Eyl. 14, 2007 3:19 pm | |
| aycaam cnm benim cok tatlisin cnm ya..kujmmm | |
|
| |
°.!eLmaLı_pasTa!.°[ereN] Hepsi HayRanı
Mesaj Sayısı : 52 Nerdensin? : erenimle uzaydayim!! Hobilerin : cok varr... En sefdiğin hepsi kızı ? : Eren Tabikide=) Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 13/09/07
| Konu: Geri: Ayça Hakkında Cuma Eyl. 14, 2007 5:30 pm | |
| AycaM TatLim Bnm Bnm gibi Cooookk Büyük Erenci KuJum Yha Cok SeferiM onu Melek kibin ya | |
|
| |
Seném..* Webmaster
| Konu: Geri: Ayça Hakkında Ptsi Eyl. 24, 2007 4:36 pm | |
| zuhaha ayja one söz kızım öle puha | |
|
| |
'Pink CuRse' Webmaster
| Konu: Geri: Ayça Hakkında Ptsi Eyl. 24, 2007 5:55 pm | |
| deLRdi fln:D:DmöjjjjjkLdm sni ayjm anLadn sn onıııı...!!seNmim&nesLi'm&senacm&iRcem'cm&seLi$hm&deNNy'm szide çk seviyRm hepsinize möjjjjk:D:D:D:D | |
|
| |
SüPeR FoBiK GüLçİn Yeni Üyé
| Konu: Geri: Ayça Hakkında C.tesi Eyl. 29, 2007 10:42 pm | |
| ben ayçayı ve diğerlerini çok seviyom ama senem hariç ayça seni çok seviyorum ben gizem | |
|
| |
| Ayça Hakkında | |
|