| Yeni gelenler | |
|
+36ir'M~CK NesLiy.x3* YoSHY_TiRYaKiSi SosyoFobik-G HepsiG elif_yoshy [wishnem] elosh_ ÖlÜmÜnE_GüLçiN PeLoSLy{YoShyFanaTiq} bill_yasemin_th CemrejJ Hepsi_Cemre SuceKmr<3 cemrekolik cemrelfin erenchi 3r3n HaStAsIıIıIıI enbüyükerenfanı ercegüya {-d0m L0v3r-} cemre_tugce ÖzgEreN UçaN SüPürqE-jİ BuLaSq_SuNgErİm CeMReKoLiq esra cemrem -Bidadem Eren- jhelibon_shekerim *ÖzGe_YaSeMiN* CemreBilge ayc YoSh_DeNiS hepsi_4ever_buket Seném..* ERENMANYAX hepsi_1688 40 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Seném..* Webmaster
Mesaj Sayısı : 401 Yaş : 29 Nerdensin? : gülçin cad. gülçin sokak. no gülçin saklandığı yer kalbim.. En sefdiğin hepsi kızı ? : GüLcHiNiM HaYaTıMıN aNlamı nefesim...!! Hangi Takım?? : Fenerbahçe Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: Geri: Yeni gelenler Çarş. Ekim 31, 2007 3:10 pm | |
| sLm qüLce sn yaz ßaqam msn ni :d | |
|
| |
YoSHY_TiRYaKiSi Yeni Üyé
| Konu: Geri: Yeni gelenler Ptsi Ara. 10, 2007 5:50 pm | |
| çoktan üyeydim ama yeni geldim sayılır ben aslıhan yoshy manyagıyım slmlarrr | |
|
| |
ayc Webmaster
Mesaj Sayısı : 362 Yaş : 29 Nerdensin? : her yerden.. Hobilerin : eren eren vs. En sefdiğin hepsi kızı ? : Eren Eren Eren Eren Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
Büyü Gücü Büyü Gücü: (0/0)
| Konu: Geri: Yeni gelenler Perş. Ara. 13, 2007 5:26 pm | |
| | |
|
| |
*ÖzGe_YaSeMiN* Moderatör
Mesaj Sayısı : 163 Nerdensin? : *ÖzGe_YaSeMiN*ŞeHrİNdEn En sefdiğin hepsi kızı ? : YaSeMiN Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 28/07/07
| Konu: Geri: Yeni gelenler Paz Ara. 30, 2007 10:50 am | |
| | |
|
| |
Seném..* Webmaster
Mesaj Sayısı : 401 Yaş : 29 Nerdensin? : gülçin cad. gülçin sokak. no gülçin saklandığı yer kalbim.. En sefdiğin hepsi kızı ? : GüLcHiNiM HaYaTıMıN aNlamı nefesim...!! Hangi Takım?? : Fenerbahçe Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: Geri: Yeni gelenler Perş. Ocak 03, 2008 3:42 pm | |
| hoşqeLidiniz arkadaşLaR ii eqLenceLeR | |
|
| |
NesLiy.x3* Webmaster
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 30 Nerdensin? : Vanessa\'mın kalbinden (A) Hobilerin : dans etmek,sarki söylemek... En sefdiğin hepsi kızı ? : Yasemin Hangi Takım?? : Beşiktaş Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 25/07/07
| |
| |
ir'M~CK Webmaster
Mesaj Sayısı : 225 Yaş : 29 Hangi Takım?? : Gs..Varmı Ötesi ?! Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: Yeni gelenler Cuma Ocak 25, 2008 9:40 pm | |
| - elosh_ demiş ki:
- herkese sLm ßn éLiF...12 yaşındaım.. İstnblda oturuyorum...En koyu Eren fanıyım:Dayrıca siteniz çok qüzell
Sitede en koyu eren fanı,en büyük cemre fanı gibi şeyler demezseniz sevinirz..
HoşGeldinz | |
|
| |
CemreKemer1994 Hepsi Sevér
Mesaj Sayısı : 44 Nerdensin? : Almanya En sefdiğin hepsi kızı ? : Cemrem Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 22/04/08
| Konu: Geri: Yeni gelenler Salı Nis. 22, 2008 5:30 pm | |
| slm arkadaslar ben gülizar 13 yasindayim pazar günü yani 27 nisan 14 olcam balikesir/sindirgiliyim ama almanyada oturuyorum ve feci cemreciyim | |
|
| |
NesLiy.x3* Webmaster
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 30 Nerdensin? : Vanessa\'mın kalbinden (A) Hobilerin : dans etmek,sarki söylemek... En sefdiğin hepsi kızı ? : Yasemin Hangi Takım?? : Beşiktaş Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 25/07/07
| Konu: Geri: Yeni gelenler Ptsi Nis. 28, 2008 6:20 pm | |
| Hosgeldin canim bende almanyada yasiyorum ne yazikki.. | |
|
| |
CemreKemer1994 Hepsi Sevér
Mesaj Sayısı : 44 Nerdensin? : Almanya En sefdiğin hepsi kızı ? : Cemrem Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 22/04/08
| Konu: Geri: Yeni gelenler Ptsi Nis. 28, 2008 7:02 pm | |
| neden cnm aslinda iyi bir hepsiyi göremiyorum o kötü | |
|
| |
**GüLçİn-Ji EcEm** Yeni Üyé
| Konu: Geri: Yeni gelenler Perş. Mayıs 08, 2008 8:23 pm | |
| | |
|
| |
Seném..* Webmaster
| Konu: Geri: Yeni gelenler Paz Mayıs 11, 2008 8:24 pm | |
| | |
|
| |
*ÖzGe_YaSeMiN* Moderatör
Mesaj Sayısı : 163 Nerdensin? : *ÖzGe_YaSeMiN*ŞeHrİNdEn En sefdiğin hepsi kızı ? : YaSeMiN Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 28/07/07
| Konu: Geri: Yeni gelenler Ptsi Mayıs 12, 2008 8:39 pm | |
| sLmm ben ösqe yeni qeLmedim ama steye qiremiodm | |
|
| |
Seném..* Webmaster
| Konu: Geri: Yeni gelenler Salı Mayıs 13, 2008 7:39 pm | |
| | |
|
| |
' - q u 3 LL a 4 - ' Hepsi Sevér
Mesaj Sayısı : 24 Yaş : 29 Nerdensin? : biLémessin " anLayamassın " qöRemessin x) Hobilerin : müziK , neT. , eqLence fLn (: En sefdiğin hepsi kızı ? : yosyH Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 25/05/08
| Konu: Geri: Yeni gelenler Paz Mayıs 25, 2008 5:13 pm | |
| ben pnR profiLmde yasıo heRşey asLnda (: | |
|
| |
YoSh_DeNiS Özel Üye
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 29 Nerdensin? : İzmir\\\'deyim Hangi Takım?? : Bjk Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
| |
| |
ßtnm^EreN Yeni Üyé
Mesaj Sayısı : 9 Yaş : 29 Nerdensin? : Eren^M kokan sokakLardan... Hobilerin : EreN...EreN...EreN...(herşeim) En sefdiğin hepsi kızı ? : EREN Ruh Halin : Hangi Takım?? : Fenerßahçe Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: Geri: Yeni gelenler C.tesi Tem. 19, 2008 3:39 pm | |
| Adminmiz doru sölemiş wlla =) Bu arada selam ben Gizem yeni üyeyim forumLarın yabancısı deilim siteniz çok şekermiş bnde emek harcıcam inş. böyle bi gzl sitede mod olabilirm | |
|
| |
Seném..* Webmaster
| Konu: Geri: Yeni gelenler Ptsi Tem. 21, 2008 2:26 pm | |
| hoşgeldin canım iyi eğlenceler | |
|
| |
YoSh_DeNiS Özel Üye
Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 29 Nerdensin? : İzmir\\\'deyim Hangi Takım?? : Bjk Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: Geri: Yeni gelenler Salı Tem. 22, 2008 12:35 pm | |
| Hoşgeldin cnm Bizim sitemizde hiç bir emek karşılksız kalmaz ztn | |
|
| |
ayc Webmaster
Mesaj Sayısı : 362 Yaş : 29 Nerdensin? : her yerden.. Hobilerin : eren eren vs. En sefdiğin hepsi kızı ? : Eren Eren Eren Eren Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
Büyü Gücü Büyü Gücü: (0/0)
| Konu: Geri: Yeni gelenler C.tesi Ağus. 02, 2008 9:25 pm | |
| Sitemize üye olan herkes tekrar tekrar hoşgeldiniz.. | |
|
| |
| Yeni gelenler | |
|