| kenan altadıltı | |
|
+14[SaRı ŞeKeRiM] [Cemre&Sude] _bilnaz_ hepsi_ys cemre_tugce CemreBilge enbüyükerenfanı CeMReKoLiq esra cemrem ayc NesLiy.x3* SelynCemre ERENMANYAX Seném..* 18 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Seném..* Webmaster
Mesaj Sayısı : 401 Yaş : 29 Nerdensin? : gülçin cad. gülçin sokak. no gülçin saklandığı yer kalbim.. En sefdiğin hepsi kızı ? : GüLcHiNiM HaYaTıMıN aNlamı nefesim...!! Hangi Takım?? : Fenerbahçe Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: kenan altadıltı Perş. Tem. 26, 2007 5:04 pm | |
| geçtiğimiz günlerde cemre ile adı cıkan sanatcı cemre tarafından altadıldı....
kenan doğulu hep sevqililerini aldatırken bu kez o aldatıldı... hepsi'den cemre ile cıktığı söylenen sarkıcıyı cemre bir avukatla aldatı...
kaynak:bir gezetede gördüm... | |
|
| |
ERENMANYAX Isınıyor
Mesaj Sayısı : 204 Nerdensin? : EREN'İM İLE BERABER MUM IŞIĞINDAKİ YEMEKTENN:D Hobilerin : ERENNNNN En sefdiğin hepsi kızı ? : bu da sorulurmu tabikide ERENNNNNNNNNNNNNNNNNNN(MMMM) Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 26/07/07
| Konu: Geri: kenan altadıltı Perş. Tem. 26, 2007 6:53 pm | |
| inanmıyom yha yalandır bence yha böle bişey yapmaz gibime geliyo ama nese çünkü röportafda okumuştum yazmışlarki önceden magazinlerin fln doğru olduğuna inanırdım ama halbuki yalanmış insan yaşayınca anlıyomuş yazıyodu hatta ama bilemiyorum | |
|
| |
SelynCemre Webmaster
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 29 En sefdiğin hepsi kızı ? : CEMRE Hangi Takım?? : FB Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: Geri: kenan altadıltı Cuma Tem. 27, 2007 12:20 pm | |
| - gülçin*cix[SeNeM] demiş ki:
- geçtiğimiz günlerde cemre ile
adı cıkan sanatcı cemre tarafından altadıldı....
kenan doğulu hep sevqililerini aldatırken bu kez o aldatıldı... hepsi'den cemre ile cıktığı söylenen sarkıcıyı cemre bir avukatla aldatı...
kaynak:bir gezetede gördüm... ya CEMRE aldatmaz aldatılmaz!! bu haberin kaynağını verirmisin cnm! | |
|
| |
ERENMANYAX Isınıyor
Mesaj Sayısı : 204 Nerdensin? : EREN'İM İLE BERABER MUM IŞIĞINDAKİ YEMEKTENN:D Hobilerin : ERENNNNN En sefdiğin hepsi kızı ? : bu da sorulurmu tabikide ERENNNNNNNNNNNNNNNNNNN(MMMM) Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 26/07/07
| Konu: Geri: kenan altadıltı Cuma Tem. 27, 2007 12:40 pm | |
| | |
|
| |
Seném..* Webmaster
Mesaj Sayısı : 401 Yaş : 29 Nerdensin? : gülçin cad. gülçin sokak. no gülçin saklandığı yer kalbim.. En sefdiğin hepsi kızı ? : GüLcHiNiM HaYaTıMıN aNlamı nefesim...!! Hangi Takım?? : Fenerbahçe Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
| Konu: Geri: kenan altadıltı Cuma Tem. 27, 2007 1:00 pm | |
| - selin demiş ki:
- gülçin*cix[SeNeM] demiş ki:
- geçtiğimiz günlerde cemre ile
adı cıkan sanatcı cemre tarafından altadıldı....
kaynak:bir gezetede gördüm... ya CEMRE aldatmaz aldatılmaz!! bu haberin kaynağını verirmisin cnm! cnacazım cnm qanqam bn bu haberi bir yerden okudum bi gazeteden... buraya yazdım ama doğrumu yalanmı blmm | |
|
| |
NesLiy.x3* Webmaster
Mesaj Sayısı : 286 Yaş : 30 Nerdensin? : Vanessa\'mın kalbinden (A) Hobilerin : dans etmek,sarki söylemek... En sefdiğin hepsi kızı ? : Yasemin Hangi Takım?? : Beşiktaş Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 25/07/07
| |
| |
ayc Webmaster
Mesaj Sayısı : 362 Yaş : 29 Nerdensin? : her yerden.. Hobilerin : eren eren vs. En sefdiğin hepsi kızı ? : Eren Eren Eren Eren Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 24/07/07
Büyü Gücü Büyü Gücü: (0/0)
| Konu: Geri: kenan altadıltı Cuma Tem. 27, 2007 5:39 pm | |
| ßiliodum yoRm yapanlara katılıoRm | |
|
| |
Seném..* Webmaster
| Konu: Geri: kenan altadıltı Cuma Tem. 27, 2007 5:54 pm | |
| YHANE GEZETECİLER BİR LAFA BİN BİR LAF KATIPTA YAZIYORLAR...! | |
|
| |
esra cemrem Moderatör
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 32 Nerdensin? : cemre Hobilerin : cemre En sefdiğin hepsi kızı ? : cemre Hangi Takım?? : galatasaray Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 28/07/07
| Konu: Geri: kenan altadıltı Paz Tem. 29, 2007 12:43 pm | |
| gerçekten öyle birşey yoktur iyi şallah | |
|
| |
CeMReKoLiq Isınıyor
Mesaj Sayısı : 249 Yaş : 31 Nerdensin? : Cemrem Nerden İsterse Ordan(Adana) Hobilerin : Hepsi-Cemre ve Basketbol Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 29/07/07
| Konu: Geri: kenan altadıltı Paz Tem. 29, 2007 1:56 pm | |
| Hyr aldatmıyor cunku Bahadır'la cıkmıyorlarmıs Konser'de söyledi :D:D | |
|
| |
enbüyükerenfanı Hepsi Sevér
Mesaj Sayısı : 41 Nerdensin? : erenden Hobilerin : eren eren eren En sefdiğin hepsi kızı ? : eren eren eren Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 30/07/07
| Konu: Geri: kenan altadıltı Ptsi Tem. 30, 2007 3:37 pm | |
| bencede aldatmadı çünkü kenan doğuludan çoktan ayrılmıştı | |
|
| |
CemreBilge Isınıyor
Mesaj Sayısı : 237 Yaş : 29 En sefdiğin hepsi kızı ? : Cemreeee ! x3 Ruh Halin : Hangi Takım?? : Galatasaray ! (: Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 28/07/07
Büyü Gücü Büyü Gücü: (0/0)
| Konu: Geri: kenan altadıltı Salı Tem. 31, 2007 7:09 pm | |
| off takmısLar bunLar bnm meLeime yha..ne aLıp veremedkLeri var asqımLa..Cemrem hic aLdatır mı ??? töbe töbe | |
|
| |
cemre_tugce Hepsi HayRanı
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 29 Nerdensin? : cemremin kalbinin derinliklerindeyin Hobilerin : gruphepsi,müzik,int. Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 29/07/07
| Konu: Geri: kenan altadıltı Salı Tem. 31, 2007 7:17 pm | |
| oooooooooooo arkadaşlar ben anlatim 1. kenanla cemre çıkmıyomuş yanlış anlaşılmaymış hatta gazetelerde yazmıştı bu yalan haber 2. bir avukatla görüldüyse cemreyle bahadır efe neden bir bar çıkışında görülmüşler 3. resmini görmek istiyosanız galiba özel resimelr bölümünde vardı yani bahadır efe yani gerçek adı bahadır hepsi 1dede bahadır hoca arabayı kullananda benim bebişim cemremdi | |
|
| |
hepsi_ys Hepsi Sevér
| Konu: Geri: kenan altadıltı Salı Tem. 31, 2007 9:36 pm | |
| cemre öle bişey yapmaz bu arada yasemin seni çok seviyorum | |
|
| |
esra cemrem Moderatör
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 32 Nerdensin? : cemre Hobilerin : cemre En sefdiğin hepsi kızı ? : cemre Hangi Takım?? : galatasaray Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 28/07/07
| Konu: Geri: kenan altadıltı Çarş. Ağus. 01, 2007 2:55 pm | |
| ne buna buna onu bulmuş hemen ayrılsınlar cem avnayinle beraber olsun | |
|
| |
_bilnaz_ Hepsi Sevér
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 30 Nerdensin? : erenin kalbinin en güzel köşesinden! Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 01/08/07
| Konu: Geri: kenan altadıltı C.tesi Ağus. 04, 2007 9:27 am | |
| ay bizim cemremiz böyle birşeyi asla yapmaz.zaten kenanla da çıktığı yalan bunu show tv de açıklamıştı.hatta bir ara kenanın ex aşkı yasemin fln da dediler hepsi uydurmaca: | |
|
| |
[Cemre&Sude] Hepsi Sevér
Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 28 Nerdensin? : CeMrEnİn kOlLaRıNdAnIm Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 29/07/07
| Konu: Geri: kenan altadıltı Paz Ağus. 05, 2007 2:25 pm | |
| | |
|
| |
[SaRı ŞeKeRiM] Hepsi Sevér
Mesaj Sayısı : 48 Yaş : 31 Nerdensin? : kayıp şehirler ülkesinden=) Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 31/07/07
| Konu: Geri: kenan altadıltı Paz Ağus. 05, 2007 9:38 pm | |
| | |
|
| |
SuceKmr<3 Grafiker
Mesaj Sayısı : 237 Yaş : 30 Nerdensin? : Sanane..! Hobilerin : CEMRE En sefdiğin hepsi kızı ? : Ölümüne CEMRE Hangi Takım?? : Gs =) Hangi Hepsi Kızı? : Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 08/08/07
| Konu: Geri: kenan altadıltı Çarş. Ağus. 08, 2007 4:57 pm | |
| | |
|
| |
ÖzgEreN BANNED
Mesaj Sayısı : 39 Nerdensin? : geryyler ülkesi Hobilerin : slklık ypmk Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 28/07/07
| Konu: Geri: kenan altadıltı Cuma Ağus. 31, 2007 3:09 pm | |
| bnce cemre böle bişi ypmaz ama bilmiyom hem zaten gazeteler bazen yalan yazıyo bnce bu da yalanlarından biridirr gazetecininn.... | |
|
| |
dila_cemre Hepsi Sevér
Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 28 Nerdensin? : Cemre nin kalbinden Hobilerin : Cemre yi sevmek xD En sefdiğin hepsi kızı ? : Cemre'm herşeyim Ceza Puanı : Kayıt tarihi : 18/05/08
| |
| |
gülçinci_admin Yeni Üyé
| Konu: Geri: kenan altadıltı Çarş. Mayıs 21, 2008 12:16 pm | |
| | |
|
| |
| kenan altadıltı | |
|